Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Jobba på ett litet HVB?

Om tjänsten

Vi är ett litet HVB med 4 platser för unga killar (14-20 år) med missbruks/psykosocial problematik, vackert beläget vid vattnet vid Jogersö.
Hos oss har behandlingsassistenten som främsta uppgift att skapa viktiga relationer med ungdomarna samt skapa och hålla en tydlig och förutsägbar struktur på boendet. Du är ett tryggt och stabilt vuxenstöd för ungdomarna och hjälper dem att hantera den livssituation som de befinner sig i.
Du erbjuds ett omväxlande och spännande arbete där du tillsammans med kollegor gör skillnad för ungdomarna. Vi tror du kommer trivas hos oss om du kan, erbjuda ett professionellt bemötande och om du gillar att vara kreativ samt tycker det är kul att få möjlighet att utveckla egna idéer och ta ansvar. Du kan utifrån aktuella behandlingsmetoder och modeller arbeta med motivations- och förändringsarbete.
Vi söker dig som är en engagerad, stabil och tålmodig person med goda kunskaper om praktiskt behandlingsarbete med ungdomar. Du ska ha en adekvat utbildning samt erfarenhet av att arbeta med ungdomar med missbruk/psykosocial problematik. Gärna med erfarenhet från arbete på behandlingshem/HVB/boendeverksamhet. Arbetet ställer stora krav både på samarbete och förmåga att arbeta självständigt
Arbetet förutsätter att du har goda kunskaper i svenska både i tal och i skrift.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tjänsten innebär schemalagt arbete förlagt till dygnets alla timmar, alla dagar under året.
För tjänsten krävs B-körkort samt utdrag ur polisens misstanke- och belastningsregister.

Behandlingsassistent/SocialpedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
JOGERSÖ-GRUPPEN HVB AKTIEBOLAG
Hemsida:
www.jogerso-gruppen.se

Ansökan

E-postadress:
jogersogruppen@yahoo.se
Sista ansökningsdag:
2019-04-17


Senaste inkomna jobb