Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Personal Tellus ungdomsboende

Om tjänsten

Tellus Ungdomsboende

Vilka är vi?
Vi rekryterar nu Personal för våren/sommaren 2019. Två tjänster är på 6 månader och ytterligare en är en 4-5 månaders natttjänst (sovande jour) Har du möjlighet att börja under våren är det ett plus! Vi söker både dag och sovande jour.
Är du intresserad av sommarvikariat är även du välkomen med din ansökan.
Tellus är ett stödboende för ungdomar mellan 16-20 år. Vi har ca 23 satellitlägenheter utspridda inom Jönköpings kommun. Arbetsgruppen består av 12 ungdomsbehandlare, en samordnare samt sektionschef som även är chef för Ungdomsbehandling. I arbetsgruppen finns behandlare med olika utbildningsbakgrund och vi använder varandras olika kompetens för att nå bra behandlingsresultat.

Vad gör vi?
Tellus arbetar utifrån tre arbetsområden som vi inriktar vår verksamhet på. Vi erbjuder ett systematiskt samspel mellan målbaserat praktiskt boendestöd, behovsstyrt psykosocialt stöd och individuell psykosocial behandling. Vi arbetar även med att ge individuella stödsamtal, bidra till nätverksarbete och fritidssysselsättning.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är eller studerar till socionom, behandlingspedagog eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Du som söker har arbetslivserfarenhet, gärna med inriktning mot ungdomar. Kunskap och erfarenhet inom det neuropsykiatriska området är meriterande. Det är även önskvärt att du har erfarenhet av behandlingsarbete, gärna med ungdomar. Arbetet på Tellus innebär att man som person bör vara flexibel, ha god samarbetsförmåga samt kunna möta människor med olika slags problematik utifrån deras behov. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Giltigt B-körkort är ett krav.
Du är 25 år eller äldre.

Övrigt
Vi har schemalagd arbetstid; med tjänstgöring dagtid såväl som kvällar och helger samt natttjänst (sovande jour)..
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Sektionschef Martin Garå, tfn 036 - 10 74 18
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Behandlingsassistent/SocialpedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tidsbegränsad. 100%.
Tillträde snarast enl överenskommelse till 2019-09-30.
Lön:
Lön enligt kollektivavtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Jönköpings kommun
Hemsida:
http://www.jonkoping.se

Ansökan

Referens:
19-70-0035
Webbplats:
https://jonkoping.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=8566&RefNo=19-70-0035&Source=p
Sista ansökningsdag:
2019-03-03


Senaste inkomna jobb