Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Socialpedagog/Elevassistent S:t Eriks Gymnasium, Gymnasiesärskolan

Om tjänsten

En annons från Stockholms stad.

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga - vi ska vara en stad i världsklass. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

S:t Eriks Gymnasium är en stor gymnasieskola centralt belägen på Kungsholmen i Stockholms innerstad. Skolan har fem nationella program; EE, HV, SA, NA och ES samt två introduktionsprogram, gymnasiesärskola och yrkesinriktad vuxenutbildning. S:t Eriks Gymnasium delar lokaler och personal med Scengymnasiet S:t Erik.
Variationen av utbildningar gör skolan unik i Stockholms. S:t Eriks gymnasium är stadens största gymnasieskola och har en tydlig idé för att skapa goda resultat och bra studieklimat. Vi arbetar för att alla elever ska lyckas med sina studier. För att lyckas med detta har vi fantastiska lärare och ett brett samarbeta med olika branscher, högskolor och universitet.

3 plats(er).Vi söker tre kvalificerade assistenter till gymnasiesärskolan. I arbetet är samverkan med samtliga yrkeskategorier som finns för våra elever på skolan centralt. Syftet med uppdraget är att våra elever ska få goda förutsättningar att utvecklas kunskapsmässigt och nå bästa möjliga resultat.

Du ska ha förmågan att strukturera ditt arbete utifrån verksamhetens behov med eleven i fokus. Det kräver ett förhållningssätt med utgångspunkt från styrdokumenten och god kollegial dialog där du är aktör, inlyssnande och har förmåga att lyfta blicken för att se strukturella lösningar.

Vi ser gärna att du är socialpedagog eller liknande utbildning. Du bör ha kompetens och erfarenhet av arbete med elever med kognitiva svårigheter, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar samt beteendestörning. I arbetet kan ingå personlig hygien. Du har en helhetssyn som omfattar både kunskapsutveckling och social utveckling hos eleverna.

Meriterande är god kunskap inom autism.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Löneform: Månadslön.
Anställningsform: Tidsbegränsad.
Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs.
Varaktighet: 6 månader eller längre.
Tjänsten tillsätt under förutsättning att övertalig personal inte behöver tas i anspråk.

vi undanber oss vänligt men bestämt alla samtal från säljare som erbjuder annonserings- och rekryteringshjälp till alla nedanstående upplysningslämnare.

För mer information om tjänsten, tag kontakt med:
Rektor - GySär Susanne Avander ,08-508 38 220


Ruben R David , Elevassistent , 08-508 38 200 (facklig)

Erfarenhet krävs

Behandlingsassistent/SocialpedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
6 månader eller längre
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Stockholms Stad:S:t Eriks gymnasium

Ansökan

Referens:
A29650
Webbplats:
http://jobbistan.stockholm.se/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1ea01938-5e27-40f2-bdb6-e31e581e69b1
Sista ansökningsdag:
2014-12-16
Övrigt:
Ansökan skickas till: S:t Eriks gymnasium


Senaste inkomna jobb