Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

socialpedagog

Om tjänsten

Du kommer att tillsamans med skolledning och elevhälsoteamet arbeta utifrån att hitta lösningar för enskilda elever.
Nära kontakt med socialtjänsten, BUP, vårdandshavare. Du kommer tillsamans med skolledningen ta och få uppdrag samt utforma tjänsten

Du ska ha adekvat utbildning exempelvis socialpedagog. Flera års dokumenterad erfarenhet av att arbeta med barn/ungdomar som har det tufft. Du ska ha lätt för att få kontakt med elever så väl som vårdnadshavare. Du har ett lugnt sätt och kan inge trygghet. Du kan utrycka dig väl och snabbt kunna få fram textmatreal. Kunna samarbeta med externa parter. Viktigt att du kan arbeta självständigt och i grupp. Körkort är ett krav, tillgång till egen bil ett stort plus.

Vi är en härligt skola med en stark gemenskap. Nära skolledning med glimten i ögat. Elevgruppen är från förskoleklass till skolår 9. Högstadiedelen har små elevgrupper. Stora ytor för lek och aktiviteter samt nära till skogen.

Behandlingsassistent/SocialpedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Du kommer tillsammans med skolledningen utforma din tjänst, vilket innebär att schema görs upp utifrån uppdragen. Semester tjänst och 5 hälsodagar. Pedagogisk luncher, grattis kaffe och the. Friskvårdsbidrag. Arbetstelefon och dator.
Lön:
Semester tjänst och 5 hälsodagar. Pedagogisk luncher, grattis kaffe och the. Friskvårdsbidrag. Arbetstelefon och dator.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Odenskolan och Resursskolan Magneten

Ansökan

Referens:
socialpedagog
E-postadress:
anneli.springe@magnetica.se
Sista ansökningsdag:
2018-12-01


Senaste inkomna jobb