Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Timvikarier till boenden för personer i hemlöshet

Om tjänsten

Social resursförvaltning erbjuder göteborgarna många olika tjänster inom det sociala området. Det gör vi som ett stöd till stadsdelarna som har det yttersta ansvaret för sina invånare. Våra verksamheter är ofta specialiserade och unika och vänder sig till alla eller stora grupper av göteborgare.
Vi arbetar med flyktingar, missbruk, hemlöshet, utsatta barn och familjer, fältarbete, funktionsnedsättning och mycket mer. Vi samordnar också " Jämlikt Göteborg" – en långsiktig satsning för social hållbarhet. Vår vision lyder: "Tillsammans har vi kraft att skapa nya möjligheter i människors liv. I ett hållbart Göteborg finns det plats för alla".ARBETSUPPGIFTER
Vi tillhandahåller ett flertal alternativa boenden för personer som är bostadslösa pga missbruk och/ eller psykosocial problematik. Målen för verksamheten bygger bl a på att den enskilde ska uppnå ett så självständigt boende som möjligt där vi erbjuder och samordnar insatser utifrån klientens mål.

Som timvikarie ger du såväl praktiskt som psykosocialt stöd för att ge klienterna en god livskvalitet. Söker du ett utmanande och omväxlande arbete där du kan vara med och göra skillnad kan du vara just den person vi söker.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som antingen är under utbildning alternativt har en utbildning till socialpedagog, socionom, beteendevetare eller behandlingspedagog. Har du erfarenhet av målgruppen, psykisk ohälsa och missbruk, är det en merit.

Vi vill att du har god samarbets- och initiativförmåga, lyhördhet inför brukarnas behov och flexibilitet för att hantera uppkomna, ej planerade situationer. Du är tydlig i din kommunikation och har förmåga att sätta gränser utifrån ett icke konfrontativt förhållningssätt.

Körkort och körvana är önskvärt. På vissa av våra boenden krävs även utdrag ur belastningsregistret.

Behandlingsassistent/SocialpedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Timavlönad.
Tidsbegränsad anställning
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Göteborgs Stad , Social Resursförvaltning

Ansökan

Referens:
A850923
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=544ceb18-db07-46b4-b130-aac6f95356e8&publishCode=AMS&TK=7915f305-42a3-4a1a-8cf9-1209977a3ba3
Sista ansökningsdag:
2019-02-27


Senaste inkomna jobb