Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Personal inom LSS

Om tjänsten

Staden med rötter i tidig medeltid är idag en högst levande småstadsidyll med närhet till universitetsstaden Norrköping. Hälften av de 14 000 invånarna bor i staden, men vi har också en levande landsbygd och är en kustkommun med S:t Anna skärgård, både en sommardröm och ett åretruntboende.
Hos oss finns ett liv rikt på upplevelser och möjligheter där värden som närhet, trygghet och omtanke präglar vårt sätt att vara.


Läs mer på www.soderkoping.seARBETSUPPGIFTER
Sektor LSS ansvarar för handläggning och verkställighet av insatser till personer med funktionsnedsättningar. Som personal inom sektor LSS har du en stödjande roll i att utveckla arbetet utifrån brukares behov för ökad delaktighet och självständighet. I samverkan med övrig personal utvecklar du metodik inom tydliggörande pedagogik. I arbetet ingår kontaktmannaskap, social dokumentation samt att följa upp brukarnas mål efter gällande krav.
Tjänsten är planerade främst inom enheten barn/ungdom och daglig verksamhet

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har adekvat utbildning, såsom stödpedagog, fritidspedagog/ledare eller annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Flera av våra brukare har svårigheter inom autismspektrum varför kunskaper inom området är meriterande. Grundläggande datakunskaper är meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort B krävs.

ÖVRIGT
Söderköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har Söderköpings kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

HabiliteringspedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid / deltid. 80-100%
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2015-02-01 eller enligt överenskommelse.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Söderköpings kommun, LSS Barn- och ungdom

Ansökan

Referens:
SO 2014-206
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=332a589c-3f18-4c54-a4f8-e702e5870671&TK=84ab46e1-2aa0-4927-8878-ec2debb4d314
Sista ansökningsdag:
2014-12-10


Senaste inkomna jobb