Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

TIMVIKARIER TILL DAGLIG VERKSAMHET SÖKES

Om tjänsten

Frösunda är ett av Sveriges fem största omsorgsföretag. Men vi skiljer oss från andra då vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har 8 500 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kunden i fokus och så att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Då är du sannolikt rätt person för oss.

Frösunda Omsorg AB bedriver i Göteborg daglig verksamhet, Frösunda Aktivitetshus, för personer som i vuxen ålder drabbats av en hjärnskada samt personer med Cerebral pares eller liknande funktionsnedsättning.


Vi driver en högkvalitativ verksamhet i Eriksberg, med syfta att skapa en meningsfull, stimulerande och utvecklande sysselsättning tillsammans med målgrupperna.

Grunden i verksamheten är kommunikation och struktur. AKK är centralt och BLISS är ett av kommunikationssätten. Vi använder mycket digital teknik.

Vill du arbeta extra hos på vår dagliga verksamhet? Vi är en kreativ arbetsplats där vi arbetar strukturerat med bl a friskvård, snickeri, kreativ verkstad, musikproduktion och köksverksamhet.

Vi söker dig som är utåtriktad, vänlig, nyfiken och trygg i dig själv. Att ha erfarenhet av arbete inom LSS och att ha jobbat med någon -eller helst båda- målgrupperna är ett krav. Vi ser gärna att du är kreativ inom t ex sömnad, matlagning, trä eller musik. Är du van vid friskvård (re/habilitering) är det också meriterande. Att ha arbetat som personlig assistent kan vara en stor fördel!

 

Arbetet är enbart dagtid och inga helger.

Timlön

Vi utför ingen omvårdnad; vi leder aktiviteter med syfte att bland annat öka självkänslan och delaktigheten hos våra deltagare

Intervjuer sker löpande.

Ring gärna om du har frågor!

HabiliteringspedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid
Rekrytering
Lön:
Månatlig löneutbetalning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Frösunda
Hemsida:
http://www.frosunda.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=69315
Sista ansökningsdag:
2015-12-23


Senaste inkomna jobb