Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Rehabiliteringsassistent till Mobila boendestödsteamet

Om tjänsten

Välkommen till oss på Social- och omsorgskontoret!

Det är här vi anställer chefer och medarbetare som får och ska använda både hjärta och hjärna varje dag för Södertäljebornas och medarbetarnas bästa.

Är du nytänkande och vill jobba i en smältdegel av personligheter kommer du att trivas hos oss. Här är det kul att gå till jobbet och ge järnet varje dag, då vi får så mycket tillbaka av medborgare, vårdtagare, klienter, kollegor och sist men inte minst av arbetskamraterna.

Det är här vi gör skillnad genom att vara lyhörda mot varandra och respektera varandras olikheter, det gör att vi hela tiden utvecklas både jobbmässigt och personligt.

Har du mod och lust att jobba med oss och fortsätta utveckla Social- och omsorgskontoret, våra medarbetare och verksamheter- kom då till oss och gör skillnad! Är du samtidigt engagerad för dem som är mest utsatta i samhället, som vi framförallt är till för, då hamnar du helt rätt i ditt nästa jobbuppdrag.

Varmt välkommen till Södertälje och Social- och omsorgskontoret!

Kjell Sjundemark
tf SocialdirektörARBETSUPPGIFTER
Teamet arbetar på uppdrag från öppenvården med boendestöd på kvällar och helger. Vårt uppdrag ska ses som ett komplement till de vardagliga boendestödsinsatserna som klienten har. Målgruppen för mobila teamet är bred och omfattar personer med olika psykiska funktionshinder, även med samsjuklighet av beroende.
Arbetstiden är förlagd till eftermiddag/kväll på vardagarna och dag/kväll på helgerna.


KVALIFIKATIONER
Mentalskötare, behandlingspedagog eller likvärdig utbildning är ett krav. Erfarenhet av psykiatriskt behandlings- och rehabiliteringsarbete är meriterande. Som person bör Du vara flexibel och positivt inställd till samverkan i team. Du bör också ha god förmåga att arbeta strukturerat och självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.
ÖVRIGT
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

RehabiliteringsassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Kvällstid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast .
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Södertälje kommun, Mobila teamet

Ansökan

Referens:
A520239
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=41f67a39-99b2-4011-b3b1-0d656c025f39&TK=abf3950b-40a7-4ac1-aae7-944c1b39e03f
Sista ansökningsdag:
2015-12-07


Senaste inkomna jobb