Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

VI SÖKER REHABILITERINGSASSISTENTER TILL VÅRA BOENDEN I ENKÖPING

Om tjänsten

Din uppgift som medarbetare är att vara ett stöd i den enskildes dagliga liv och livsföring. Du ingår i ett arbetslag som tillsammans arbetar för att ge brukaren möjlighet att delta i samhällets gemenskap och leva som andra. Dina insatser ska möjliggöra brukarens rätt till självständighet och självbestämmande. Våra brukare använder teckenspråk eller anpassad kommunikation och har ofta en kombination av funktionsnedsättningar. Vi ger dig en gedigen introduktion samt fortbildning inom Mo Gård LSS.

Vi söker dig som har erfarenhet från funktionshinderområdet som rehabiliterings- eller habiliteringsassistent, undersköterska alternativt en erfarenhet som vi finner likvärdig. Erfarenhet från psykiatrin är meriterande för de tjänster vi ska tillsätta.
Som person är du utåtriktad och har lätt för att samarbeta, skapa kontakter och bibehålla relationer. Vi vill att du är trygg, stabil, strukturerad och har självinsikt. Ett flexibelt tanke- och synsätt är ytterligare en värdefull egenskap i vår verksamhet.


Arbetet som rehabiliteringsassistent inom Mo Gård är omväxlande och händelserikt – ingen dag är den andra lik. Vill du jobba i en unik miljö där vi skapar en meningsfull vardag tillsammans med brukaren, då har vi jobbet för dig!
Mo Gård LSS är en del av koncernen Mo Gård som är en stiftelseägd non-profit organisation. Mo Gård LSS erbjuder specialiserade tjänster inom ramen för Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade (LSS), samt utbildning i form av Gymnasiesärskola. Vår verksamhet vänder sig till personer med syn-/hörselnedsättning i kombination med ytterligare funktionsnedsättning. Vi är en välkänd aktör inom området med över 70-års erfarenhet. Hos oss arbetar omkring 400 medarbetare och inom verksamheten finns drygt 20 enheter i form av boenden och daglig verksamhet i södra och mellersta Sverige.

RehabiliteringsassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
En förutsättning för anställning är att du kan visa ett utdrag från belastningsregistret. B-körkort är ett krav.
Vi kan erbjuda tjänster på 75-100 procent och tillämpar provanställning. Tillträde snarast.
Lön:
Du får månadslön enligt överenskommelse med individuell lönesättning som utgångspunkt.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Mo LSS AB
Hemsida:
http://www.mogard.se

Ansökan

Referens:
Enköping tillsvidare
E-postadress:
rekryteringlss@mogard.se
Sista ansökningsdag:
2019-02-17
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har Mo Gård LSS noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Senaste inkomna jobb