Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Instruktör baby- och minisim

Om tjänsten

Vi söker dig som är trygg och törs vara en stark ledare. Dig som är lyhörd, som har förmågan att se individer, som trivs i vatten och har nära till skratt. Du bör trivas med ett stort ansvar och ha barnasinnet kvar. Du behöver vara strukturerad, tydlig och ödmjuk. Just nu söker vi instruktörer till baby- och minisim.

Att vara instruktör för baby- och minisim är fantastiskt roligt och utvecklande. Du blir en viktig person för de simmande familjerna och får vara med i såväl barnens som föräldrarnas utveckling. Det är en en förmån, och en utmaning, att undervisa nyblivna föräldrar i hur de själva kan lära sina barn. Trygghet, kunskap och interaktion är det centrala i undervisningen.

Sk Ägir har bedrivit simundervisning i många år och varje vecka möter vi ett hundratal familjer som simmar och upplever glädje i vattnet i våra baby- och minisimkurser. Här möter vi barn som är mellan tre månader och fyra år gamla.

Du bör vara över 20 år. Vi ser gärna sökanden som själv är föräldrar då det är denna målgrupp du kommer arbeta mot. Det är meriterande med erfarenhet av pedagogiskt arbete eller arbete inom sjukvården (tex sjukgymnaster, sjuksköterskor och barnmorskor). Du bör behärska bröst- och ryggsim samt crawl. Undervisning sker dagtid och/eller helger och du arbetar några timmar per vecka. Detta passar således utmärkt att kombinera med studier eller annat arbete. Du ansvarar för specifika grupper och jobbar en eller flera gånger i veckan under 32 veckor per år (fyra kurser à 8 tillfällen). Arbetet är förlagt till Östersund. För rätt person erbjuder vi utbildning kostnadsfritt och du investerar istället tid under utbildningen och under en praktikperiod (som är obetald).

Just nu söker vi instruktörer till höstterminen 2015 samt vårterminen 2016 som kan jobba vardagsförmiddagar (måndagar och onsdagar) samt söndagar. Arbetet startar vecka 41 och innan dess bör man ha deltagit på en intern utbildning, genomgått HLR för spädbarn samt gjort en del praktiktimmar.

Är du intresserad så kontakta oss på ansokan@skagir.se snarast möjligt.


Välkommen till ett fantastiskt stimulerande och roligt jobb!

FöreningsinstruktörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid/Deltid
Arbetstidvaraktighet:
En eller flera gånger per vecka under de 32 veckor per år som vi organiserar kurser.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Sk Ägir
Hemsida:
http://www.skagir.se

Ansökan

E-postadress:
ansokan@skagir.se
Sista ansökningsdag:
2015-09-30
Övrigt:
Rekrytering sker löpande, så skicka ansökan snarast möjligt.


Senaste inkomna jobb