Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Föreningsutvecklare till Kultur och Fritid

Om tjänsten

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Verksamheten Kultur och Fritid ansvarar för kommunens bibliotek, kulturutbud, Kulturhuset Fregatten, kulturskola, kulturmiljövård, ungdomsverksamhet och föreningsutveckling. Verksamheten ingår i sektor utbildning. Tjänsten som föreningsutvecklare är ny och är en effekt av den satsning kommunen gör på föreningslivet och är en tillsvidareanställning på heltid.ARBETSUPPGIFTER
Som föreningsutvecklare arbetar du utåtriktat mot kommunens föreningar och studieförbund såväl inom idrott som kultur.

Ditt uppdrag är att lotsa och utveckla föreningslivet inför framtiden i en omvärld där organiserandet förändras. Naturligtvis samverkar du med övriga enheter inom Kultur och Fritid men även andra verksamheter inom kommunen och andra samverkansparter i civilsamhället.

Inom Kultur och Fritid är uppdraget att nå barn och unga prioriterat. Vi förväntar oss att du har initiativförmåga och vana vid att driva projekt för aktuella satsningar och evenemang. Vidare betonar vi vikten av omvärldsbevakning för att kunna ge bästa möjliga stöd till föreningarna.

KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha högskoleutbildning inom relevant område och arbetserfarenheter som bedöms likvärdig av arbetsgivaren.

Då du verkar i en stor organisation med många kontaktytor samt möter både kommuninvånare samt föreningar är det viktigt att du är utåtriktad och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Du har ett flexibelt förhållningssätt samt god samarbetsförmåga. Du bör brinna för kultur och idrott! Det är en fördel om du är nytänkande och utvecklingsinriktad, har erfarenhet av att driva projekt, är strukturerad och en teamspelare.ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!

FöreningskonsulentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Stenungsunds kommun, Kultur och fritid

Ansökan

Referens:
A850474
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fbfc7dae-4d39-42c3-8c1c-7da6ec4f6d28&publishCode=AMS&TK=f68b4197-6b5b-413e-8c4a-b6f8e63e19d1
Sista ansökningsdag:
2019-03-06


Senaste inkomna jobb