Pedagog 100%

Om tjänsten

Du är, tillsammans med arbetsledare och kollegor, med och utformar tjänsten men vi drömmer om en pedagog som vill arbeta i huvudsak med barn och familj. I vår verksamhet ryms bland annat öppen förskola, After School, föräldrar- och familjekontakter, barngudstjänster, jul- och påskvandringar, läger och mycket mer. Här finns det möjlighet att utveckla sitt arbete utifrån behov och personlig kompetens.

I tjänsten ingår kvällsarbete samt viss helg- och lägertjänstgöring. Du behöver ha B-körkort och tillgång till bil.

Vi söker dig som är församlingspedagog eller har annan pedagogisk utbildning som kvalificerar till tjänsten. Att du trivs med samarbete och att arbeta i team är viktigt. Du kommer att arbeta tillsammans med ytterligare två pedagoger. Här behövs lagspelare som ser styrkan i att komplettera varandra vad gäller både kompetens och personlighet. Vi arbetar pastoratsgemensamt och utifrån lokala behov.

Vi söker dig som delar och vill dela vidare kristen tro, som vill vara med och utveckla pastoratets barn- och ungdomsarbete och som trivs i utåtriktat arbete.

Välkommen till ett lagom stort arbetslag, vi är ca 45 anställda. Här finns en bredd i både tradition och uttryck som vi är stolta över.

FörsamlingspedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Församlingshemmet

Ansökan

Webbplats:
https://www.svenskakyrkan.se/varnamo/sokerpedagog
Sista ansökningsdag:
2018-12-21


Senaste inkomna jobb