Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vikarierande pedagog till Stenungsunds pastorat

Om tjänsten

Svenska kyrkan i Stenungsund har en öppen och engagerande gemenskap. Här finns mötesplatser och grupper för alla åldrar och här finns ett samhällsengagemang och utåtriktat arbetet som vi är stolta över.

Nu söker en vikarierande pedagog under 2019 med huvudsaklig tyngdpunkt i verksamheter för barn och familjer.

Tjänsten ingår i ett väletablerat arbete för olika åldersgrupper. För de allra minsta finns ”öppen förskola” för barn i åldern 0-5 år tillsammans med vuxna. För barn i åldrarna 6-13 år finns det olika ”kompis”-grupper som vill välkomna barn in i kyrkans gemenskap med pedagogiskt genomtänkta aktiviteter. I tjänsten ingår också kontakt och stöd till föräldrar och andra vuxna i barnens närhet samt att vara med och utveckla gudstjänster för barn och familj.

Vi söker dig
- som har ett stort hjärta för barn och vill vidareutveckla pastoratets arbete tillsammans med dem
- som tycker om att arbeta i team med andra kollegor och vill nätverka med andra aktörer i samhället, tex. skolan/fritids, m.fl.
- som har en yrkesutbildning inom undervisning/pedagogik, t.ex. församlingspedagog, lärare, förskollärare, fritidsledare, fritidspedagog eller liknande.
- som delar och vill dela vidare Svenska kyrkans tro och värderingar

Svenska kyrkan i Stenungsund består av Norums och Ödsmåls församlingar och här bor drygt 17000 invånare. Församlingarnas verksamheter och gudstjänster är mötesplatser för alla åldrar på såväl söndagar som vardagar. I pastoratet finns goda relationer till skola, kommun och företag. Vi har tre församlingshem och fyra kyrkor: Norums kyrka, Kristinedalkyrkan, Ödsmåls kyrka och Stenungsunds kapell. I pastoratet finns ca 35 anställda och ca 150 ideella medarbetare i gudstjänstgrupper, körer, förtroendevalda samt Secondhand-butiken ”Hos Marta och Maria”.

FörsamlingspedagogVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tjänsten är ett vikariat under 2019. Arbetstid: 100 % på dag-, helg- och kvällstid. Tillträde enligt överenskommelse. Körkort och tillgång till egen bil är önskvärt.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Svenska kyrkan i Stenungsund
Hemsida:
http://www.svenskakyrkan.se/stenungsund

Ansökan

Referens:
Vikarierande pedagog
E-postadress:
stenungsund.pastorat@svenskakyrkan.se
Sista ansökningsdag:
2018-11-30
Övrigt:
OBS! Vi har inget sista ansökningsdatum utan läser ansökningar och kallar till intervjuer löpande!


Senaste inkomna jobb