Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Fritidskonsulent till Kultur- och fritidsförvaltningen

Om tjänsten

Kultur- och fritidsförvaltningens uppdrag är att erbjuda alla som bor och verkar i Linköpings kommun ett brett och varierat utbud av kultur- och fritidsaktiviteter av hög kvalitet. Under de närmaste året står verksamheten för flera spännande utmaningar, som byggnation av ny simhall, ny ridsportsanläggning, allaktivitetshus och utveckling av kreativa mötesplatser för unga vuxna. Som stöd i det strategiska utvecklingsarbetet finns kultur- och fritidskontoret med sakkunniga tjänstemän.Kultur-och fritidskontoret söker nu en fritidskonsulent till vår lokalbokning och vårt föreningsstöd.

Som fritidskonsulent ansvarar du för granskning, registrering och utbetalning av föreningsstöd. Du ansvarar även för föreningsregistret och information till bidragsberättigade föreningar.

I tjänsten ingår även:

- Underhåll och utveckling av register i de datasystem som används för bokning och bidragsärenden.
- Daglig kontakt med olika föreningar.
- E-tjänsten Interbook, registerunderhåll, behörighetsregistrering och behandling av ansökningar.
- Sammanställning av bidragsstatistik.
- Extern och intern fakturering.
- Bokning av idrottslokaler och skollokaler med tillhörande bokningsrutiner. 

Kvalifikationer: Vi söker dig som har minst treårig gymnasieskola med inriktning mot ekonomi eller administration, har några års arbetslivserfarenhet av administrativa arbete samt föreningskunskap. Du ska också ha dokumenterat goda kunskaper inom IT. Som person är du strukturerad samt har en god samarbets- och initiativförmåga. Du har lätt för att kommunicera och bygga relationer.

Om Linköpings kommun
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!
För mer information: www.linkoping.seFör att kunna ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Linköpings kommun. Vi ser gärna sökande som bidrar till detta.Vi är en kommun där idéer blir verklighet – därför behöver vi dig!Övrigt

För att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar använder vi en elektronisk ansökningsblankett i samarbete med MyNetwork. Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i formuläret noggrant.Linköpings kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.

FritidskonsulentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Tillträde: 151101
tillsvidareanställning
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Linköpings kommun, Kultur och Fritidsförvaltningen

Ansökan

Referens:
2015/990
Webbplats:
https://linkoping.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:67467/where:1/
Sista ansökningsdag:
2015-09-19


Senaste inkomna jobb