Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Fritidsledare

Om tjänsten

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Hägersten- Liljeholmens stadsdelsförvaltning består av stadsdelarna Liljeholmen, Hägerstenåsen, Gröndal, Aspudden, Örnsberg, Mälarhöjden, Axelsberg, Västertorp och Fruängen.

ARBETSUPPGIFTER
Vår fritidsverksamhet och träffpunkt , Gröndals Ungdomscafé i Sannadalsparken, behöver en fritidsledare på kvällstid mån-tors mellan 18-22 samt fredag 18-23. Tjänsten är en halvtidstjänst och du ska planera, förbereda och genomföra aktiviteter med ungdomarna som besöker cafeét.
Verksamheten är samlokaliserad med Öppen förskola som kommer att driva verksamhet under dagtid i samma byggnad.
Verksamheten ryms inom Barn- och ungdomsenheten tillsammans med familjestöd, fält och övrig fritid och en föreståndare på heltid ansvarar för verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Tre personer arbetar tillsammans varje kväll. Lokalen är liten och intim och rymmer inte möjligheter till mer omfattande verksamhet inomhus utan verksamheten bygger mycket på " det goda samtalet" med ungdomar. Vi vill att du är kreativ, öppen och har lätt för att skapa tillitsfulla kontakter med ungdomar. Vi vill också att du i dialog med ungdomarna gör dem delaktiga i verksamheten. Du behöver vara påhittig, inspirerande för att med de till buds stående medlen möta deras behov av en meningsfull fritid.
Lokalen ligger intill en fin och väl utrustad parklek som ger goda möjligheter till uteaktiviteter. Du behöver ha tidigare erfarenhet av att arbeta med ungdomar

FritidsledareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid. 50 % kvällsarbete Kvällstid.
Tillsvidareanställning, tillträde: 2016-02-01 Enligt överenskommelse.
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Stockholms stad, Avdelningen för social omsorg

Ansökan

Referens:
A37404
Webbplats:
http://jobbistan.stockholm.se/Public/Apply.aspx?guidAssignment=310d1818-c5d4-4380-9003-30ca7a6a30cf&TK=927ad2d7-cf88-45d2-8ede-9c1690003b2f
Sista ansökningsdag:
2015-12-14


Senaste inkomna jobb