Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Fritidsledare till Linneaskolan

Om tjänsten

Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt.

Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro.

Linneaskolan är en 7-9 skola med 160 elever, belägen i Röbäck 5km från Umeå centrum.

Dina arbetsuppgifter

Arbete som fritidsledare på högstadiet. Ansvar för elevcafé. Ansvarig för aktiviteter på raster. Medverkande i likabehandlingsteam. Vuxenstöd och förebild. Motivera elever för studier.

Om dig

Vi söker dig med pedagogisk examen, gärna fritidsledare utbildning eller liknande och erfarenhet av arbete inom skola/fritidsverksamhet.
Du är en trygg vuxen och en god förebild. Du har också en förmåga att knyta an till eleverna, se varje individ och skapa en god stämning. Har du erfarenhet av arbete med tonåringar är det meriterande.

Umeå kommun ingår i förvaltningsområdet för samiska och finska, www.umea.se/minoritet . Därför är det meriterande om du har kunskaper i något eller några av dessa språk.

Övrigt

Visstids anställning, deltid 75% med start 2018-01-08 till och med 2018-06-15.

Om Umeå kommun

Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med 11 900 medarbetare. Våra jobb och vår värdegrund utgår från medborgarfokus, öppenhet, tillit och ständiga förbättringar. Umeå är en kulturstad i ständig utveckling. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring tusen medarbetare varje år. Vill du bli en av oss?

Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd? Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med.

FritidsledareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
75%. Tillträde: 2018-01-08
Visstidsanställning till 2018-06-15
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Utbildning, Grundskola, Område Syd, Linneaskolan

Ansökan

Referens:
2017/238
Webbplats:
https://umea.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:178023/type:job/where:1/apply:1
Sista ansökningsdag:
2017-12-04


Senaste inkomna jobb