Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Fritidsledare

Om tjänsten

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare.

Vår verksamhet kultur och fritid söker nu en fritidsledare med placering i huvudsak på fritidsgården Forum.

ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget innebär att tillsammans med kollegor skapa en miljö där besökarna är delaktiga och ni tillsammans möjliggör en attraktiv mötesplats som är synlig utåt.

Du ska utifrån alla människors lika värde skapa, bibehålla och fördjupa relationer med besökarna. I arbetet ingår att utifrån gällande uppdrag med uppsatta verksamhetsmål planera, genomföra och utvärdera verksamheten. Du kommer även genomföra projekt och utveckla demokratiarbete för målgruppen. Som fritidsledare förväntas du således att tillsammans med kollegor sträva efter att erbjuda en utvecklande fritid för ungdomar i målgruppen 10–18 år, i första hand på fritidsgården. Kvälls- och helgtjänstgöring förekommer.

KVALIFIKATIONER
Du har en fritidsledarutbildning eller en pedagogisk examen som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har tidigare erfarenhet från arbete med ungdomar och god social kompetens som gör att du har lätt för att etablera relationer samtidigt som du har hög integritet. Du tar ansvar i din roll och är medveten om vad fritidsledarrollen innebär.

Som person ska du ha ett stort engagemang för arbetet och ett eget driv där du skapar verksamhet. Du tar initiativ och har förmåga att självständigt och tillsammans med kollegor arrangera rolig verksamhet som lockar målgruppen att komma till fritidsgården eller Ungdomens Hus. Du är professionell i ditt yrkesutövande och är medveten om vad din roll innebär i mötet med besökare och du får ungdomarna att växa som individer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.

FritidsledareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Ulricehamns kommun, Kultur & fritid
Hemsida:
http://www.ulricehamn.se/uppleva/ung-i-ulricehamn/

Ansökan

Referens:
A732712
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d091ddf7-5325-4e25-9e9d-42741a3286b1&TK=d7050089-5ee2-492f-9ff9-98051ea718e7
Sista ansökningsdag:
2017-12-04


Senaste inkomna jobb