Futuraskolan International Hertig Karl - Fritids/lärare mot fritidshem

Om tjänsten

Futuraskolan International Hertig Karl är den lilla grundskolan med ett globalt perspektiv. Vi har en tvåspråkig engelsk-svensk inriktning och är stolta över att ha elever och medarbetare från olika delar av världen hos oss. Det skapar en dynamisk och internationell miljö som sjuder av energi och glädje. På skolan finns en klass i varje årskurs från förskoleklass upp till årskurs 9 och vi har i dagsläget förtroendet att ta hand om drygt 200 elever som tillbringar sina dagar hos oss. Skolan ligger i Rotebro centrum, Sollentuna och det är lätt att nå skolan genom goda kommunikationer med buss eller pendeltåg.

Varmt välkommen till Futuraskolan International Hertig Karl!


I denna rekrytering har Futuraskolan redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt samtal från annonsförmedlare eller försäljare.

Vi söker dig som, precis som vi, älskar att utvecklas och utmanas tillsammans med härliga kollegor och elever. Det är en tillsvidareanställning på 100% med startdatum enligt överenskommelse.

I rollen som fritidsledare/lärare mot fritidshem kommer du, tillsammans med dina kollegor, arbeta med att bedriva och utveckla det pedagogiska arbetet på fritidshemmet. Erfarenhet av planering, dokumentation och uppföljning inom fritidsverksamhet är meriterande, liksom användning av IKT som ett naturligt verktyg i arbetet. I en del av ditt uppdrag kommer du även att vara en del av skolverksamheten och stötta elever på låg- och mellanstadiet. Tillsammans skapar ni en röd tråd genom elevens dag!

Du har god förmåga att skapa ett tryggt socialt klimat och förtroendefulla relationer i gruppen. Du tror på varje barns förmåga att lära och använder metoder som för varje elevs erfarenheter och utveckling vidare. Dina ämneskunskaper är goda och du grundar all verksamhet i läroplanen. Genom egen reflektion och återkoppling från kollegor, elever och vårdnadshavare utvecklar du ständigt ditt ledarskap.

Futuraskolan International är en friskola som driver förskolor och grundskolor i Stockholms län. Idag finns 8 förskolor och 7 grundskolor, ca 400 medarbetare och drygt 2 800 barn och elever inom Futuraskolan. Futuraskolans verksamhet har en internationell inriktning och en stark värdegrund som bygger på Progressivitet, Energi och Respekt (PER). Vår vision är att vara den bästa språngbrädan för framtida världsmedborgare. Vi fokuserar på barns och elevers lärande genom våra internationella program IPC och IMYC. Hos oss synliggörs, utmanas och lyckas alla barn och elever utifrån sina förutsättningar. Vi strävar efter att våra elever ska utveckla ett internationellt mindset och en förståelse för sin omvärld, byggd på en känsla av gemenskap och respekt.

Läs mer om oss på: www.futuraskolan.se.

FritidsledareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Förutsättning för anställningen är giltigt utdrag ur polisens brottsregister.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Futuraskolan Hertig Karl
Hemsida:
http://www.futuraskolan.se

Ansökan

E-postadress:
katarina.vybacke@futuraskolan.se
Sista ansökningsdag:
2019-05-30


Senaste inkomna jobb