Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Lejonet & Partners söker fritidspersonal för bemanning i Stockholm

Om tjänsten

Lejonet och Partners AB erbjuder genom sitt unika utbud av tjänster kommuner och företag möjlighet att spara pengar, men också att utverka bästa möjliga verksamhet till högsta möjliga kvalité. Vår personal är välkända i kommuner, landsting och det privata näringslivet. Lejonet och Partners AB är leverantör till många svenska kommuner men även till Sveriges största privata utbildningsbolag.

Rekrytering - Personalförsörjning - Karriärändring - Verksamhetsledning - Organisation

Lejonet & Partners är en av huvudleverantörerna av vikarier till Stockholm stad. Vi förser förskolor och skolor med bland annat barnskötare, elevassistenter, och kökspersonal. Just nu behöver vi bli fler fritidspedagoger!  

För att fungera som fritidspersonal vill vi att du


* har ett genuint intresse för barn och barns utveckling  
* är kreativ och beredd att bjuda på dig själv genom att delta i barnens aktiviteter.
* har arbetat med barn och ungdomar tidigare


I den här tjänsten krävs det att du är flexibel som person eftersom arbetet innebär att du kan hoppa in och arbeta med kort varsel samt arbeta på olika skolor och fritids runt om i Stockholm. 
Det är även viktigt att du talar och förstår det svenska språket obehindrat då en central del av arbetet består av kommunikation med barn, kollegor och föräldrar.

Arbetsbeskrivning

Du kommer ingå i en pool av fritidspersonal där du får möjlighet att arbeta på olika skolor och fritids runt om i Stockholm. 
Arbetstiderna är varierande men är dagtid måndagar-fredagar. På fritids jobbar du ofta under eftermiddagarna, men det kan även bli aktuellt att gå med som resurs i skolan under dagen.
Uppdragen är för det mesta korttidsvikariat men det finns goda chanser för längre vikariat. 

När du är ute och arbetar på skola och fritids är det den ordinarie personalen som bestämmer vad som ska göras, men vi förutsätter att du är aktiv och tar egna initiativ. Genom att göra ett bra arbete när du är ute och jobbar ökar också dina chanser att få arbeta så mycket du önskar.


För att kunna arbeta hos oss behöver du ett aktuellt utdrag från polisen belastningsregister enligt lagen (2000:873) om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och barnomsorg. Via länken nedan beställer du ett utdrag. Observera att det tar 1-2 veckor att få hem utdraget.

http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret1

FritidsledareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid
6 månader eller längre
Lön:
Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Lejonet & Partners
Hemsida:
http://lejonetpartners.se

Ansökan

Webbplats:
http://lejonet.careerhub.se/?_p=job&_id=95364&_s1=AMS
Sista ansökningsdag:
2017-12-20


Senaste inkomna jobb