Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vårdare

Om tjänsten

Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 700 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med?

Socialförvaltningen ansvarar för insatser till barn, ungdomar, familjer samt personer med funktionsnedsättning eller någon form av beroende. Vi bedriver även förebyggande och uppsökande arbete och lägger stor vikt vid ett respektfullt bemötande.ARBETSUPPGIFTER
Avdelningen Boende och Korttid

Vill du vara med och öppna den första BoDa verksamheten i Halmstad ?

Ett boende med särskild service där även Daglig verksamhet ingår.

Tillsammans med arbetslaget ger du de boende individuellt anpassat stöd i deras hemmiljö, i deras dagliga liv, fritid och Daglig verksamhet. Arbetet sker utifrån ett pedagogiskt följsamt och salutogent förhållningssätt med inriktning på individens utvecklingsmöjligheter. Du ansvarar för att tillsammans med de boende upprätta, följa upp samt utvärdera genomförandeplaner samt föra social dokumentation för att uppnå god kvalitet i arbetet.
Du har alltid brukarens fokus i fokus.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Vi vill att du har några års erfarenhet av arbete med personer med intellektuella/psykiska funktionsnedsättningar. Du skall vara väl förtrogen med LSS-lagstiftningen.
Du ser möjligheter framför hinder och tycker att det är roligt med förändring och nytänkande. Du har ett pedagogiskt och metodiskt syn-och arbetssätt.
Stor vikt läggs vid egenskaper som samarbetsförmåga, kreativitet, lyhördhet samt personlig lämplighet, erfarenhet av att arbeta med personer som har funktionsnedsättning inom autismaspektrat. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med tydliggörande pedagogik.
Erfarenhet krävs.

Vårdare/Arbetshandledare/BoendestödjareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid / deltid.
Schemalagd arbetstid
Du anställs i ett årsarbetstidsavtal med rätt till heltid och möjlighet till deltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse
Augusti-september 2013

Arbetsplats

Arbetsplats:
Halmstads kommun, Avdelningen Boende och Korttid, Socialförvaltningen

Ansökan

Referens:
18-13
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=678227f9-8e1b-48b4-8dcd-a6a23dfc517d&TK=60ed44a8-dce7-4613-aabd-1d4022e1c168
Sista ansökningsdag:
2013-03-19
Övrigt:
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.


Senaste inkomna jobb