Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Automationsingenjör/Programmerare





Om tjänsten

Vår verksamhet i Karlstad växer nu rejält och i samband med detta breddar vi även vår affär. Vi söker därför flera personer med olika profiler som gärna har erfarenhet från elkraftbranschen och specifikt från vattenkraft, eldistribution eller liknande.

På elavdelningen i Karlstad är vi idag fokuserade på elkraft och automation inom vattenkraft och eldistribution. Vår största affär är att driva totalåtaganden i entreprenadform där vi byter ut och el- och kontrollutrustningar i vattenkraftstationer. Utöver detta utför vi många andra olika typer av uppdrag till branschen där vår erfarenhet och vår teknik är till nytta.

Din roll
Du ska primärt jobba inom vattenkraft och eldistribution men andra branscher kan också bli aktuella såsom industrin. I utlyst roll kan du komma att arbeta med bland annat följande:

• Vattenkraft
• Eldistribution
• Kraftautomation
• Provning och idrifttagning
• Programmering

Viss industriautomation kan också bli aktuellt. Vilket inriktning du får beror på din bakgrund och ambition. Vi tillsammans får dig att utvecklas personligen samtidigt som det bidrar till vår affär.

Din profil
Du har en teknisk utbildning på lägst högskolenivå alternativt har du erfarenhet motsvarande detta. Vi ser också gärna att du har några års erfarenhet inom branschen. Du behöver inte ha specifik erfarenhet från vattenkraftbranschen men det är givetvis meriterande. 

I rollen som konsult måste du vara intresserad av att interagera med människor och snabbt kunna anpassa dig till olika miljöer, därför kommer även stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper, såsom t.ex. affärsmannaskap, kommunikation- och presentationsförmåga. Du måste vara självgående och kunna arbeta självständigt med eget ansvar mot kund, men samtidigt vara en bra lagspelare med intresse att nätverka då vi ofta arbetar i projektform. Arbetet utförs antingen ute hos våra kunder eller på plats från vårt Semconkontor. Resor inom och utom Sverige kommer, beroende på våra uppdrag, ingå som en del i tjänsten.

Vi ser att du är en kreativ problemlösare som snabbt kan sätta dig in i kundens unika behov och hitta smarta lösningar, du har även förmåga att se problem ur ett helhetsperspektiv. Du ska även kunna arbeta från "ax till limpa", d.v.s. projektera, planera, programmera, prova och driftsätta dina olika lösningar.

Ansökan och kontakt
Intervjuer kommer ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. För frågor eller mer information om tjänsten, vänligen kontakta Team Manager, Göran Urby.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

I denna rekrytering undanber vi oss all extern hjälp med annonsering och rekrytering. Tack!

Automationsingenjör, elkraft







Villkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Enligt överrenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Semcon
Hemsida:
http://www.semcon.com

Ansökan

Webbplats:
https://semcon.easycruit.com/vacancy/application/1484714/108131?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2015-10-11


Senaste inkomna jobb