Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vill du bli en del av vårt team?

Om tjänsten

Vår verksamhet i Karlstad växer nu rejält och i samband med detta breddar vi även vår affär. Vi söker därför flera personer med olika profiler som gärna har erfarenhet från elkraftbranschen och specifikt från vattenkraft eller eldistribution (eller liknande).

På elavdelningen i Karlstad är vi idag fokuserade på elkraft och automation inom vattenkraft och eldistribution. Vår största affär är att driva totalåtaganden i entreprenadform där vi byter ut och el- och kontrollutrustningar i vattenkraftstationer. Utöver detta utför vi många andra olika typer av uppdrag till branschen där vår erfarenhet och vår teknik är till nytta.

Din roll
Du kommer att ansvara för våra entreprenadprojekt, främst inom vattenkraft och eldistribution men andra branscher kan också bli aktuella. I utlyst roll kan du komma att arbeta med bland annat följande.

• Projektledning
• Kalkylering och framtagning av anbud
• Ha kundkontakter
• Visst säljansvar

Din profil
Du har troligtvis en teknisk utbildning på lägst högskolenivå alternativt har du erfarenhet motsvarande detta. Vi söker dig som antagligen arbetat ett tag i branschen och som tagit steget mot mer ansvar och projektledning. Du ska kunna sälja och driva entreprenadprojekt och hålla i framtagandet av anbud för olika upphandlingar. Du behöver inte ha specifik erfarenhet från vattenkraftbranschen men det är givetvis meriterande. Vi ser helst att du arbetat med entreprenader tidigare.

I rollen måste du vara intresserad av att interagera med människor och snabbt kunna anpassa dig till olika miljöer, därför kommer även stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper, såsom t.ex. affärsmannaskap, kommunikation- och presentationsförmåga. Du måste vara självgående och kunna arbeta självständigt med eget ansvar mot kund, men samtidigt vara en bra lagspelare med intresse att nätverka då vi ofta arbetar i projektform. Arbetet utförs antingen ute hos våra kunder eller på plats från vårt Semconkontor. Resor inom och utom Sverige kommer, beroende på våra uppdrag, ingå som en del i tjänsten.

Vi ser att du är en kreativ person med bra ledaregenskaper som snabbt kan sätta dig in i våra behov och hitta smarta lösningar.

Ansökan och kontakt
Intervjuer kommer ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. För frågor eller mer information om tjänsten, vänligen kontakta Team Manager, Göran Urby.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

I denna rekrytering undanber vi oss all extern hjälp med annonsering och rekrytering. Tack!     


Sök tjänsten
Sök tjänsten på http://www.semcon.com/jobb

Civilingenjör, elkraftVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Semcon
Hemsida:
http://www.semcon.com

Ansökan

Webbplats:
https://semcon.easycruit.com/vacancy/application/1484816/108131?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2015-10-10


Senaste inkomna jobb