Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Scientist till Process Development & Support

Om tjänsten

Cobra Biologics expanderar sin verksamhet inom ATMP (Advanced Therapeutical Medicinal Products) och specifikt inom utveckling och tillverkning av produkter för genterapi. Just nu satsar Cobra stort och investera i nya avancerade GMP klassade tillverkningsenheter för storskalig tillverkning av plasmid DNA.
För att möta det ökande behovet söker vi en Scientist med erfarenhet från biotekniska processer såsom fermentering och/eller proteinrening.
Du kommer att ha din bas i Process Development & Support gruppen (PD&S) vars uppgift är att i tvärfunktionella projektgrupper förbereda nya projekt för produktion och stötta produktion genom att optimera och utveckla verksamheten.

Du kommer att arbeta brett över hela vår verksamhet och kommer att stötta produktion och våra kundprojekt inom genterapi-, helcellsprodukter (microbiota) och storskalig kromatografisk rening av proteiner samt aseptisk Fill/Finish. Arbetet sker enligt GMP och i uppgifterna ingår även att säkerställa att tillverkning och processer uppfyller myndighetskrav.

Exempel på arbetsuppgifter är:

- Delta i projektgrupper för nya kunder/projekt och i detta ansvara för tillverkningsprocessen
- Framtagning av processbeskrivningar och annan styrande dokumentation tex satsprotokoll
- Identifiering, kravställa, testa och driftsätta ny utrustning
- Utveckla och förbättra befintliga och nya processer
- Bidra i utredningar gällande processavvikelser och ändringar
Vi söker dig som har en ingenjörsexamen eller en naturvetenskaplig examen inom bioteknik, medicinteknik eller liknande relevant. Om du jobbat med bioreaktorer, proteinrening, aseptisk teknik, frystorkning eller GMP verksamhet är detta meriterande. Att vid behov kliva ut och praktiskt delta i tillverkningen ser du som en naturlig och stimulerande del i ditt arbete.
Som person är du strukturerad, självständig och kan planera och arbeta med många saker parallellt. Du har ett analytiskt arbetssätt samt en god kommunikationsförmåga i både tal och skrift.
För en framgångsrik kandidat erbjuder vi en spännande tjänst i ett expansivt företag med stora möjligheter till personlig utveckling. Vi verkar i en internationell miljö med kunder och kontakter över hela världen. Cobra Biologics anläggning ligger i Matfors en liten bit utanför Sundsvall. Staden och området erbjuder en hög livskvalitet genom ett rikt aktivitetsutbud och närhet till friluftliv och natur.

För ytterligare information kontakta
Ola Tuvesson, Head of Process Development & Support +46 (0)70 1093585

Civilingenjör, bioteknikVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Cobra Biopharma Matfors AB

Ansökan

Referens:
CBM1910
Webbplats:
http://cobrabio.com/careers
Sista ansökningsdag:
2019-04-21


Senaste inkomna jobb