Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Processingenjörer

Om tjänsten

Johnson Matthey Formox AB tillhör divisionen Johnson Matthey Process Technologies, som är en del av Johnson Matthey koncernen. Johnson Matthey, med huvudkontor i England, omsätter 2 miljarder pund och har en global tillverkning av specialkemikalier med stark inriktning mot hållbara lösningar och ?grön kemi?. JM Formox är världsledande när det gäller formalinteknologi och levererar kompletta fabriker, katalysatorer och teknisk support till kunder över hela världen. JM Formox är en entusiastisk, sammansvetsad enhet bestående av ca 100 personer. Bolaget har en stark lönsamhet och en mycket intressant utveckling framåt.

Vi erbjuder ett självständigt och utmanande arbete som processingenjör i ett framgångsrikt företag med nya spännande ägare. Med en positiv marknadstrend i området för formalinteknologi behöver vi förstärkning av processingenjörer. Processgruppen består idag av tio ingenjörer i Perstorp och två ingenjörer i Peking.

Som processingenjör inom JM Formox kommer du främst att arbeta med processdesign och riskanalyser av de formalinfabriker som JM Formox levererar över hela världen. Vi arbetar i projektgrupper där processingenjören ansvarar för dimensioneringen av processutrustningen, processäkerheten samt driftsättning och uppföljning av fabrikens drift och prestanda. Du kommer också att arbeta med modernisering av befintliga fabriker samt med utvecklingsarbete av nya. Tjänsten är placerad i Perstorp, men arbetet kommer att ta dig till kunder över hela världen. Vissa resor är korta, men driftsättningar kan kräva utlandsvistelse flera veckor i sträck. Vi söker erfarna processingjörer men även nyutexaminerade ingenjörer är välkomna att söka.

Din profil:
- Du har civil- eller högskoleingenjörsutbildning med inriktning kemiteknik.
- Du är bra på att se lösningar och hitta nya angreppssätt
- Du har förmåga att leda uppdrag och vilja att delta i det praktiska arbetet
- Du tycker om att arbeta både självständigt och i samarbete med andra
- Du är utåtriktad, skapar kontakter och långsiktiga relationer i yrkesmässiga sammanhang
- Du har mycket goda kunskaper i engelska, både tal och skrift, andra språk är meriterande

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Wemby Björk, Manager Process, e-mail: anna.wembybjork@matthey.com.

Din ansökan skickar du senast 2014-12-14 via mail till formox.recruitment@matthey.com
Märk ansökan med Processingenjör.

Inom Johnson Matthey genomsyras arbetet av strategi och värderingar som bygger på
3C - Collaborate, Customer focus, Create Value.

Civilingenjör, process, kemiteknikVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid Tills vidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
JOHNSON MATTHEY FORMOX AB

Ansökan

E-postadress:
formox.recruitment@matthey.com


Senaste inkomna jobb