Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Produktutvecklare och teknisk projektledare

Om tjänsten

Scientific Solutions är ett konsult- och rekryteringsföretag med fokus på Life Science. Vi förser kunder inom läkemedels- och bioteknikindustrin med naturvetenskaplig kompetens som stöd i utvecklingen av nya produkter. Vi är under ständig utveckling och behöver nu utöka verksamheten med ytterligare konsulter inom projektledning och materialteknik för Life Science industrin.

Konsult inom Produktutveckling och Teknisk Projektledning
Vi söker just nu flera konsulter med kunskap inom materialteknik och erfarenhet av utvecklingsarbete inom läkemedels- eller medicinteknikindustri. Rollen som Konsult inom Produktutveckling och Teknisk projektledning är initialt förlagd på ett spännande Life Science bolag där du får möjlighet att verka från idé och forskning till färdig produkt.

Du är civilingenjör eller har annan relevant utbildning, alternativt lång erfarenhet inom teknikområdet. Det är ett absolut krav att du har gedigen kunskap inom materialteknik, med fokus på polymerer, textilier, hydrokolloider och olika ytbehandlingar och praktiserat det inom Life Science industrin.

För mer information om tjänsten, läs vår annons (se länk längst ner) eller ring Sara Tomicic på 0709-731747. Din ansökan innehållandes CV, sänder du till sara@scientificsolutions.se snarast möjligt. Inkomna ansökningar kommer att hanteras löpande.

Varmt välkommen att ta en kontakt med oss!

http://www.scientificsolutions.se/konsult-inom-produktutveckling-och-teknisk-projektledning/

Utvecklingsingenjör, kemiVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
För rätt person, finns mycket goda möjligheter till en tillsvidareanställning.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Scientific Solutions AB
Hemsida:
http://www.scientificsolutions.se

Ansökan

E-postadress:
sara@scientificsolutions.se
Övrigt:
http://www.scientificsolutions.se/konsult-inom-produktutveckling-och-teknisk-projektledning/


Senaste inkomna jobb