Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Montageingenjör el och mekanik

Om tjänsten

OKG Aktiebolag med sina 890 anställda ligger på Simpevarpshalvön, ungefär tre mil norr om Oskarshamn, med en fantastisk utsikt över Kalmarsund och Blå Jungfrun. Här finns tre av Sveriges kärnkraftsreaktorer, Oskarshamnsverket 1, 2 och 3, som OKG äger och driver. De kallas i dagligt tal för O1, O2 och O3. Genom att vid normaldrift producera tio procent av Sveriges el tillhör OKG en av de stora leverantörerna av baskraft till det nordiska elförsörjningsnätet.

Uppgifter
Enheten UV består av tre grupper som arbetar med tillverkning, reparation och montage i OKGs anläggningar. Vi kommer nu att utöka antalet montageledare och letar efter Dig som vill anta utmaningen att aktivt delta i moderniseringen av våra anläggningar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Montageledning och montageutförande av anläggningsändringar, PUP, och underhållsåtgärder, UÅ, på samtliga anläggningar
Planera, bereda, leda och kontrollera montagearbeten i projekt och underhållsåtgärder
Delta i upphandlingar av externa leverantörer och vara kontaktman mot deras montageutförare
Arbetet innebär att du får lära, men även vara delaktig i utveckling av våra montagerutiner

Bakgrund
Du som söker tjänsten har en passande gymnasial eller eftergymnasial utbildning med flera års yrkeserfarenhet inom el eller mekaniskt montage.

För montageingenjör mekanik är IWS, IWT eller IWE-utbildning meriterande.

Erfarenhet av projektarbete, upphandling och planering väger också tungt. Du har även goda språk- och datakunskaper. För tjänsten krävs att Du är en kvalitetsmedveten person som har förmåga till helhetssyn. Du trivs med att arbeta både enskilt och i grupp. Viktiga personliga egenskaper är förmåga att leda personal samt ha god samarbets- och kommunikations­förmåga.

Civilingenjör, energiVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
OKG AB
Hemsida:
http://www.okg.se

Ansökan

Övrigt:
Sök tjänsten på www.eon.se/jobb eller på www.okg.se


Senaste inkomna jobb