Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Underhållsingenjör

Om tjänsten

OKG Aktiebolag med sina 890 anställda ligger på Simpevarpshalvön, ungefär tre mil norr om Oskarshamn, med en fantastisk utsikt över Kalmarsund och Blå Jungfrun. Här finns tre av Sveriges kärnkraftsreaktorer, Oskarshamnsverket 1, 2 och 3, som OKG äger och driver. De kallas i dagligt tal för O1, O2 och O3. Genom att vid normaldrift producera tio procent av Sveriges el tillhör OKG en av de stora leverantörerna av baskraft till det nordiska elförsörjningsnätet
Mekaniskt Underhåll (UM) ansvarar för system- och komponentunderhåll på OKG. Nu söker vi nya medarbetare till vårt Mekaniskt Underhåll, (UM1, UM2 och UM3).

Mekaniskt Underhåll (UM) ansvarar för system- och komponentunderhåll på OKG. Nu söker vi nya medarbetare till vårt Mekaniskt Underhåll, (UM1, UM2 och UM3).

Arbetsbeskrivning
Tjänsten som underhållsingenjör innebär att du har ett tilldelat ansvar för underhållet av system och komponenter. I arbetet ingår att bereda, genomföra och dokumentera förebyggande och avhjälpande underhåll, inspektioner, provningar, besiktningar samt säkra anläggningarnas behov av reservdelar. Vidare ansvarar du för att upprätthålla underhållsprogram och instruktioner för underhållsarbete enligt riktlinjer i OKGs verksamhetssystem. Du ska även initiera och medverka vid upphandling av reservdelar och entreprenörer, stödja gruppchefen i budgetering och ekonomisk uppföljning och uppdatera anläggningsregistret, med avseende på förebyggande underhåll, för att överensstämma med anläggningens aktuella status. Ytterligare ansvar är att bevaka ny teknik och såväl intern som extern erfarenhetsåterföring i syfte att utveckla och förbättra verksamheten, medverka vid sakgranskning och säkerhetsbedömningar.

Som ett led i vår gemensamma strävan att upprätthålla hög säkerhet och drifttillgänglighet kommer du också att arbeta med analyser av långsiktiga underhållsåtgärder samt utföra trendanalyser inom eget systemansvarsområde. Även handlägga underhållsärende och delta i projekt ingår i tjänsten.

Profil
Först och främst vill vi att du har ett intresse för underhåll av mekanisk utrustning företrädelsevis inom kärnkraft eller processindustri. Vi vill att du har en relevant högskole-, eller gymnasial utbildning, gärna med några års erfarenhet. Inom UM finns för rätt person möjligheter till utveckling inom fackområdet. Som person är du kvalitetsmedveten och har förmåga till helhetssyn. Du trivs med att arbeta självständigt och ta ansvar i arbetsgruppen.

Civilingenjör, energiVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
OKG AB
Hemsida:
http://www.okg.se

Ansökan

Övrigt:
Sök tjänsten på www.eon.se/jobb eller på www.okg.se


Senaste inkomna jobb