Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

FMV söker Provningsingenjörer till provplats Linköping

Om tjänsten

FMV är en arbetsplats att utvecklas på.
Vi arbetar med att köpa in, underhålla och avveckla försvarsmateriel och tjänster till Försvarsmakten. Vi drivs av en vilja att skapa de bästa förutsättningarna för vår kund. På så sätt bidrar vi till försvarsförmåga och att göra Sverige och världen lite säkrare.

Du får arbeta i en miljö som präglas av ömsesidigt förtroende där du får ta mycket eget ansvar och får möjligheter att utvecklas. Här kan du förena det professionella med det privata. FMV har en bred verksamhet och finns över hela landet.

Läs mer på www.fmv.se


Vi söker personal till Provningssektionen i Linköping med särskild kompetens inom JAS39 Gripen

Bakgrund

Test och Evaluering (T&E) är en sammanhållen enhet med särskilt resultatansvar inom FMV. T&E verksamhet omfattar en leverantörsoberoende validering och verifiering av de produkter FMV levererar till Försvarsmakten och andra kunder, såväl i Sverige som internationellt. T&E verksamhet omsätter ca 600 miljoner kronor per år. Verksamheten genomförs vid provplatser lokaliserade i Vidsel, Karlsborg, Skövde, Linköping, Karlskrona och Enköping.

Jobbet

Försvarsmaktens flygsystem följer normalt en utvecklingsplan som kontinuerligt ökar systemets förmåga, samt utökar dess bestyckningsalternativ. Som provningsingenjör följer du utvecklingen och vidmakthållandet, för att i nära samarbete med FMV projektledning, Försvarsmakten och industrin, arbeta med dess tekniska och taktiska validering och verifiering.

Som provningsingenjör planerar och leder du provningsverksamheten inom ditt kompetensområde, samt utgör ett kompetensstöd till FMV projektledningar.

Resor såväl inom Sverige som utomlands ingår i arbetet.

Du

Du bör vara minst högskoleingenjör eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt, alternativt teknisk officer med inriktning flyg med några års yrkeserfarenhet. Du bör ha god allmän kunskap om försvarsmaktens flygande system, om du dessutom har goda kunskaper inom gripensystemet är det meriterande. Vi ser att du har några års erfarenhet av flygsystemarbete och det är meriterande om du har erfarenhet av flygprovsverksamhet. Erfarenhet inom EW-området är meriterande för en av tjänsterna.

Du är strukturerad i ditt arbetssätt och har lätt för att arbeta i grupp, tar egna initiativ samt har god ledarskapsförmåga. Du har god samarbetsförmåga. Arbetet kräver att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, på både svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Körkort minst klass B är ett krav.

Provtjänstgöring kan eventuellt komma att tillämpas.

Låter det intressant? Välkommen in med din ansökan senast 14 september.

Vi


Tillsammans med Försvarsmakten utformar och levererar FMV försvarsmateriel och tjänster - vi bidrar till att göra Sverige och världen lite säkrare. Våra värderingar- Vi skapar nytta, Vi gör det möjligt och Vi bygger förtroende kännetecknar vår verksamhet. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare.

Civilingenjör, farkostteknikVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
FMV
Hemsida:
http://www.fmv.se

Ansökan

Webbplats:
http://web101.reachmee.com/I009/fmv/se/iframewrapper.htm?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D1163%26pp%3D7
Sista ansökningsdag:
2015-09-14


Senaste inkomna jobb