Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Beräkningsingenjör

Om tjänsten

Beräkningsingenjörer är en bristkompetens - utnyttja det!:

Är du beräkningsingenjör har du ett toppenläge som ger dig möjlighet att leta efter ditt drömjobb utan större begränsningar. Detta oavsett om du letar efter nya utmaningar i samma region där du bor, eller om du är intresserad av att flytta.

Bland våra kunder finns allt från stora, multinationella teknikföretag till mindre, ägarledda entreprenörsföretag. Allt hänger därför på var du vill och var just din personlighet och dina kunskaper passar. Behoven är konkreta och vi kan ge dig både konkreta möjligheter som finns här och nu, men också skapa uppdrag efter din profil.

Ta därför personlig kontakt med mig, Jonas Henrikson, via mail och meddela ditt intresse tillsammans med din CV, så sätter vi oss ser över dina möjligheter. Allt kommer hanteras 100 % konfidentiellt.

Din profil:

Du som gillar att kombinera ditt tekniska kunnande med dina branschkunskaper för att skapa nya lösningar får här en chans att utvecklas tillsammans med våra Kunder. Du kommer arbeta med kollegor som har spetskompetens inom kommunikation, informationssäkerhet, systemintegration, mekanik, systemsäkerhet, teknisk produktinformation och systemutveckling. Kort sagt - möjligheterna är många om du är nyfiken.

Vi söker i första hand dig som har några års erfarenhet men även du som är nyexad och letar efter din första utmaning är av intresse. Är du dessutom hållfasthetsberäknare med bakgrund och/eller intresse inom flyg- eller energisektorn är det meriterande.

Eftersom Kundens verksamhet är bred spelar programvarukunskapen mindre roll så länge som du har erfarenhet av någon av dem. Kanske har du arbetat med Abagus, Patran/Nastran eller Hypermesh. Har du inte det kommer möjlighet att lära sig detta ges.

Då koncernspråken hos våra kunder är engelska behöver du goda skriftliga och muntliga kunskaper i både svenska och engelska.

Ansök redan idag!:

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Vi behandlar din ansökan med största diskretion och visar den inte för någon utan ditt specifika godkännande..

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare med mail.

Ansvarig rekryterare är Jonas Henrikson och nås på 076-7781505 eller på jonas.henrikson@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs:

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

Civilingenjör, konstruktion, maskinVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Enligt lk
enl ök
Lön:
enligt ök enligt ök

Arbetsplats

Arbetsplats:
Unik Resurs i Sverige AB

Ansökan

Referens:
20140904
Webbplats:
http://www.unikresurs.se/lediga-tjanster/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=3605
Sista ansökningsdag:
2014-12-28


Senaste inkomna jobb