Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Mekanikkonstruktör till spännande kund

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter

Som konstruktör hos vår kund kommer du att ingå i ett projektteam där ditt fokus blir på mekaniska hållfasthetsberäkningar samt konstruktion. Under upplärningstiden kommer du att ha en mer erfaren kollega som mentor. Med tiden kommer du att bli drivande i projekten som du kommer att vara delaktig i från början till slut. Kund och underleverantörskontakter är vanligt förekommande i din tjänst därför ser vi att du är utåtriktad och kommunikativ. Tyngdpunkten i ditt arbete kommer alltså att ligga på mekanikkonstruktion och hållfasthetsberäkningarna, andra uppgifter som funktionsbeskrivningar och teknisk support till monteringsavdelning och marknad ingår även i din tjänst.Om företaget

Vår kund arbetar med konstruktion, tillverkning, montering och installation. Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil

Högskoleutbildning inom maskin / mekanik
Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
Körkort B

Meriterande
Goda kunskaper i Inventor
Goda kunskaper i Ansys
Tyska

Som person har du en mycket god samarbetsförmåga, du är drivande i projekt, kommunikativ och målfokuserad.

Om oss

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor

Start: Omgående
Placering: Tranemo
Omfattning: Heltid, dagtid

Urval sker löpande, uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Civilingenjör, maskinVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Framtiden i Sverige AB
Hemsida:
http://www.framtiden.com

Ansökan

Referens:
4675
Webbplats:
http://www.framtiden.com/jag-soker-jobb/lediga-jobb/visa-annons?show-job-id=4675
Sista ansökningsdag:
2014-12-12
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb