Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Beredning ingenjörer

Om tjänsten

Combitech är ett nordiskt teknikkonsultbolag med över 1400 medarbetare i Sverige, Norge och Finland. Företaget är ett självständigt bolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB.

Din roll i Combitech
För drygt två år sedan startade Combitech ett utvecklingscenter i Trollhättan/Göteborg och har sedan dess anställt ca 150 personer som arbetar med utvecklingsprojekt och åtaganden till huvuddelen på plats i Trollhättan/ Göteborg. Vi behöver nu anställa fler duktiga personer. Såväl erfarna ingenjörer som nyexaminerade högskole- och civilingenjörer. Denna gång ligger fokus främst fordonsprojekt och det marina området. Du behöver ha en nyfikenhet och ett stort intresse av att utvecklas tillsammans med oss på Combitech. I det dagliga arbetet är du proaktiv inom produktförbättringar, kvalité och kostnadsbesparingar samt är med och bidrar till ett gott arbetsklimat och en god teamkänsla. Vi kan erbjuda en kreativ arbetsmiljö och spännande uppdrag hos kunder i olika branscher. Som konsult på Combitech kommer din personliga utveckling i fokus. Vi har regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling, där man utöver utbildning får tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Allt detta för att ge förutsättningar för att just du ska få den utveckling du önskar.Din kompetens och erfarenhet
Du kommer att ansvara för process/produktberedning av komponenter till montering. Du kommer att representera processutvecklingen mot utvecklingsteamen, vilket innefattar mycket kontakter med fabrikerna och prototypmonteringen, samt såväl utländska som svenska leverantörer. Du kommer att driva produktförändringar mot utvecklingsavdelningar, se på produktförändringar som bedöms på tid och kostnad samt medverka vid beredningsmöten. Du kommer även driva utformning av monteringsutrustning och fixturer för tillverkning av produkten ett kvalitetssäkert, effektivt och ergonomiskt sätt. Du har högskoleutbildning med inriktning konstruktion, produktutveckling eller motsvarande med erfarenhet av liknande arbeten. Du behärskar Catia. Det är meriterande om du även har erfarenhet av att vara projektledare, då vissa uppdrag kommer att kräva denna typ av bakgrund.

Dina personliga egenskaper
Som person bör du vara kommunikativ och kunna ta egna initiativ. Du är van vid att arbeta i projektform, är drivande, analytisk och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Vi tror att du är lyhörd och prestigelös samt är nyfiken på nya utmaningar som ett led i din professionella utveckling.

Din utveckling
Vi tror på kombinationskraft. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser och personligheter som lägger grunden för vår framgång. Därför ger vi dig möjlighet att arbeta i teknikens framkant och växa på alla plan - personligt, kompetensmässigt och karriärmässigt. Våra forskningsbaserade metoder för erfarenhetsutbyte är unika liksom våra utbildnings- och talangutvecklingsprogram. För oss på Combitech är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv. Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan du vara rätt person för oss. Urvalet sker löpande. Ansök till tjänsten via länk. Välkommen till Combitech! Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Civilingenjör, produktion, maskinVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid /
Tillsvidare
Lön:
Individuell lönesättning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Combitech AB

Ansökan

Webbplats:
https://emea3.recruitmentplatform.com/syndicated/private/syd_apply.cfm?ID=PRQFK026203F3VBQB7968V7SG&nPostingTargetID=4584
Sista ansökningsdag:
2015-01-15


Senaste inkomna jobb