Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vi söker en projektledare till Projects & Technology

Om tjänsten

I Uppsala produceras intravenösa näringslösningar, t ex Intralipid, Kabiven och StructoKabiven samt tillsatser såsom Vitalipid. Fabriken i Uppsala är en av världens modernaste produktionsanläggningar för intravenösa näringslösningar med en högteknologisk produktionsprocess.

Fresenius Kabi söker en driven och erfaren projektledare till avdelningen Projects & Technology. Avdelningen ansvarar för utveckling av tillverkningsprocesser samt att driva projekt inom fabrik Uppsala.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara projektledning med fokus på att förbättra verksamheten inom fabrik Uppsala och inom Logistik i Brunna fabriken. Du kommer att arbeta både mot produktion och stödfunktioner.

Du kommer att arbeta inom hela projektprocessen, från förstudie till projekts godkännande, utförandet och slutligen projektavslut. Du kommer att planera, genomföra och följa upp samt leverera projektet enligt uppsatt mål inom definierad tids- och kostnadsram. Förutom detta ingår resursplaneringen, ledning av projektteamet och kommunikation med projektstyrgruppen, beställaren och leverantörer samt interna supportfunktioner.

För att passa som projektledare hos oss behöver du trivas med varierande arbetsuppgifter. Som projektledare behöver du snabbt kunna sätta dig in i problem, förstå och sammanföra olika discipliner inom företaget. Du måste vara självständig och ha modet att fatta egna beslut för att driva projektet framåt. Fresenius Kabi är en entreprenörsdriven organisation.

I rollen förväntas du agera utifrån de riktlinjer och krav som styr arbetet inom läkemedelsindustrin. Det innebär att arbeta med riskhantering och dokumentation och att noggrant beskriva det arbete som du och projektgruppen genomför.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde omgående med placering i Uppsala. Resor mellan Uppsala och Brunna kan förekomma, varför ett krav på körkort och egen bil är en förutsättning.

Din profil

Du som söker är utbildad civilingenjör med flerårig erfarenhet av projektledning och projektarbete inom läkemedelsindustrin eller annan tillverkande industri. Du har även flerårig erfarenhet som teknisk expert inom läkemedelsproduktion.

Som person vill vi att du har lätt för att samarbeta och kommunicera med många olika funktioner inom vårt företag, att du själv är drivande och vill lyckas med genomförande av projektet. Goda kunskaper i engelska är en förutsättning för att lyckas i tjänsten då du kommer att ha ett flertal internationella kontakter. Erfarenhet av LEAN, Six Sigma och Serialisering är meriterande.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan, och vill vara med och skapa vår framtid, då är du välkommen med din ansökan.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta Ulla Thornström 018-644 115. Fackliga kontaktpersoner är Frank Glackin för Unionen, tel: 018-644 773 och Ashraf Zia Malmström för SACO, tel: 018-644 477.

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar via post eller email. Urvalsprocessen av sökanden sker fortlöpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi har hittat rätt person, så ansök redan idag.

Projekteringsingenjör, maskinVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Dagtid
-
Lön:
Enlig avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Fresenius Kabi AB
Hemsida:
http://www.fresenius-kabi.se

Ansökan

Webbplats:
https://kabi.easycruit.com/vacancy/application/1484550/57278?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2015-09-21


Senaste inkomna jobb