Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Engagerad El- och Automationskonsult

Om tjänsten

Om jobbet:
ÅF är ett starkt företag som fortsätter att expandera. Våra kunder vill öka sitt samarbete med oss vilket gör att vi befinner oss i en expansiv utvecklingsfas. Du får möjlighet att utvecklas i rollen som konsult i samarbete med erfarna specialister med stort kontaktnät bland branschens viktigaste kunder. Vi behöver fler medarbetare till våra kontor i norra Norrland (Kiruna, Gällivare, Pajala, Luleå, Piteå och Skellefteå) och hoppas att just Du är en av de personer vi söker!

Vem är du?
Du har en ingenjörsutbildning på gymnasie-, högskole- eller universitetsnivå och 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet. Du är initiativrik, öppen och ansvarstagande. Vi värdesätter ett gott affärsmässigt förhållningssätt högt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt innehar körkort (B).

Vi behöver nu Projektledare, Projektörer, Konstruktörer och Programmerare inom framförallt följande områden:
- Industriell elteknik och automation
- PLC-, HMI-, instrument- och reglerteknik
- Robotteknik och visionsystem
- El och Instrumentkonstruktion inom Processindustrin
- Elkraft- Installationsprojektering.

Våra kunder återfinns främst inom gruvindustrin och våra uppdrag omfattar ofta samtliga projektfaser, från idé och förstudie till drifttagning och besiktning.

Vi erbjuder:
Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Vi har verksamhet över hela världen och jobbar aktivt med att främja mångfald.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri.

Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Ansök senast 2015-11-30 på www.afconsult.com/sv/Karriar/Lediga-jobb/Jobbannons/?afid=1650

Om företaget:
ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.
ÅF - Innovation by experience.

Automationstekniker, elVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
ÅF-Industry AB, Gällivare
Hemsida:
http://www.afconsult.com

Ansökan

Sista ansökningsdag:
2015-11-30


Senaste inkomna jobb