Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vi söker en driftig beräkningsingenjör till Skandinaviska Glassystem

Om tjänsten

Detta är en tjänst för dig som vill arbeta vid ett ledande företag med spännande projekt

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Skandinaviska Glassystems räkning en beräkningsingenjör.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Skandinaviska Glassystem. Du kommer att arbeta via oss i ca 6 månader och därefter erbjudas fast anställning hos Skandinaviska Glassystem under förutsättning att samarbetet har fungerat väl.

ARBETSUPPGIFTER
Ansvar

Du har som beräkningsingenjör huvudansvar att utföra statiska beräkningar för bland annat stål, aluminium och glas för ett eller flera projekt. Du kan även ha ansvaret för att utföra U-värdeberäkningar samt utvärdera behovet av beräkningsprogram.

Arbetsuppgifter

I rollen som Beräkningsingenjör utför du statiska och U-värdeberäkningar enligt gällande normer och råd i de aktuella projekten. Detta innefattar allt från balk- och ramberäkningar till detaljberäkningar för infästningar mm. Alla beräkningar sammanställs i rapportform.

Till din hjälp har du FEM-program (Solid Works Simulation och MSCFEA) samt balk- och dimensioneringsprogram. Det är också viktigt att du kan göra snabba överslagsberäkningar för hand.

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker en kreativ person som kan omsätta teori till praktik och vice versa. Vi ser att du har några års erfarenhet av statiska beräkningar från bygg eller mekanikbranschen. Du har goda kunskaper inom konstruktioner med avancerad teknik. Du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Vi tror att du är civilingenjör alternativt högskoleingenjör med erfarenhet av statiska beräkningar. Du har ett stort tekniskt intresse och är även intresserad av det estetiska. Du innehar en hög social kompetens och har lätt att kommunicera med människor i alla led. Du är vidare prestigelös och flexibel, tycker om att ta egna initiativ och har lätt för att samarbeta med andra.

Möjligheter

Du erbjuds ett utvecklande och stimulerande arbete där du får användning för ditt tekniska kunnande i kombination med utlopp för din fantasi och kreativitet. Rollen innebär stor frihet och självständighet och kommer ge stor möjlighet till personlig- och yrkesmässig utveckling.

Välkommen till ett sammansvetsat gäng som är stolta över att arbeta med prestigefyllda och spektakulära projekt!

START: December-januari

UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Heltid

UPPSKATTAD ARBETSTID: Dagtid

PLATS: Göteborg

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Oskar Olausson

För att söka tjänsten – klicka på ”Sök jobbet”. Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail gbg03@academicwork.se. Ange gärna annonsid i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika Skandinaviska Glassystemuppdrag eller bli anställd direkt hos ett Skandinaviska Glassystemföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner du att Academic Work behandlar dina uppgifter enligt PUL. Det är endast medarbetare inom Academic Work som kan ta del av dina uppgifter. Ingen information lämnas till extern part (Skandinaviska Glassystemer) utan ditt medgivande. Läs mer på http://www.academicwork.se/pul-information.aspx

INFORMATION OM FÖRETAGET
Skandinaviska Glassystem AB är ett av Skandinaviens ledande företag inom fasadentreprenader. De är specialiserade på kompletta fasadsystem, speciallösningar inom glas, bärande konstruktioner och tak. Lösningarna är ofta mycket originella och avancerade.

Företaget etablerades 1994 och har sitt huvudkontor i Göteborg, på kajkanten till Göta Älv på Eriksberg. Från kontoret i Göteborg drivs verksamheten med administration, projektledning, projektering och försäljning. Utöver kontors- och verkstadspersonal har de även ambulerande montageledare och montörer och är idag totalt runt 100 anställda. SGS är sedan 6 år tillbaka AAA-klassade. Verksamheten har under de senaste åren byggt en stabil plattform av prestigefyllda projekt, nya system och tagit en stark marknadsposition i Skandinavien.

Beräkningsingenjör, elkraftVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
8-17
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
14952099
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/vi-soker-en-driftig-berakningsingenjor-till-skandinaviska-glassystem/14952099?apply=1
Sista ansökningsdag:
2014-12-24


Senaste inkomna jobb