Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Planerare (Projektör) i Telekombranschen





Om tjänsten

För en kunds räkning söker vi efter en erfaren Planerare samt Projektör för order inom koppar.

Du kommer att sitta i Kundens lokaler i Kista och utgå härifrån vid eventuella resor. Uppgiften för en planerare är att planera trafiken från slutkund till det egna kontoret för både business- och övriga kunder samt att dokumentera detta i avsedda system.

Din profil:

- Planera kundanslutningar för företags- och operatörskunder. Detta innebär att Du ansvarar för att lösningen planeras för implementation på ett effektivt sätt med avseende på funktionalitet, kostnad och leveranstid.

- Leveransleda pågående implementationer från ordermottagande till utförd installation för kopparförbindelser. Under implementationstiden är Du kundens- och entreprenörens primära kontakt och Du arbetar kontinuerligt med interna funktioner, så att utlovat leveransdatum hålls. Du säkrar kommande drift och support genom att dokumentera kundens lösning i avsedda stödsystem.

- Ständigt förbättra arbetssättet tillsammans med Dina kollegor. Tillsammans med dem skall Du sträva mot högt ställda krav på leveransprecision och -kvalitet samt för att minska svars- och leveranstider. Du arbetar även kontinuerligt med att optimera accessnät för att skapa bättre förutsättningar för både existerande och nya kunder.

Kunskaper:
- Vi vill att Du har god kännedom om accessmetoderna koppar och fiber och Du har god kunskap om den kringutrustning som krävs för dessa accesser. Du har också förståelse för hur tjänsterna installeras i operatörsnäten.

- Du är van vid detaljer och att dokumentera i stödsystem.

- Som person är det viktigt att Du är flexibel och lösningsorienterad samt att Du klarar av att arbeta i ett högt tempo.

- Du bör ha en utbildning inom teknik och/eller minst tre års arbetslivserfarenhet inom liknande område.

- Du behöver behärska mycket god Svenska i tal och skrift samt kommunicera på engelska obehindrat.

Nätplanerare







Villkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Sellcore Consulting AB

Ansökan

Referens:
REQ2594
E-postadress:
uppdrag@sellcore.se


Senaste inkomna jobb