Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Teknik-intresserad produktionsberedare till företag inom järnvägsindustrin

Om tjänsten

Är du ingenjör och har ett brinnande intresse för teknik? Söker du en ny utmaning och önskar vara del av ett växande företag i en framgångsbransch? Är du dessutom drivande, lösningsorienterad och ser till att föra processer i mål - Då kan detta vara rätt uppdrag för dig!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Faiveley Transports räkning en produktionsberedare. Som produktionsberedare får du chansen att arbeta i en viktig roll som en del av ett projekt-team. Företaget erbjuder en stimulerande arbetsplats för den som vill arbeta i en internationell miljö i en framgångsbransch. Internt beskriver personalen arbetsplatsen som bra gemenskap och samarbete med högt till tak.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:


* Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
* Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.


ARBETSUPPGIFTER
Som produktionsberedare kommer du att vara del av en projektgrupp som verkar för att förbereda och genomföra företagets övergång till PDM-system. Du kommer till en början att huvudsakligen arbeta med översättning av företagets tekniska manualer från engelska till svenska. Du ansvarar för att manualerna översätts på ett tydligt och korrekt sätt, samt att manualernas ursprungliga dokumentnummer och utgåva finns tydligt angivet. Du ansvarar även för att manualernas layout och bilder bibehålls, samt att arbetet godkänns, registreras och slutförs.

Genom att arbeta nära personalen ute på företagets avdelningar kommer du att bilda dig en uppfattning om arbetets innebörd för att sedan ta fram förslag och diskutera tillsammans med de som utför arbetet. Arbetet kommer också att innefatta kontakt med företagets systerbolag i till exempel Frankrike och Italien för att få tillgång till det material som krävs. Vidare förväntas du, som en del av projektgruppen, att komma med förslag och lösningar rörande företagets övergång till det nya PDM-systemet - varför det är en förutsättning att du har tidigare kunskaper i att arbeta i ett sådant system. Över tiden kommer din roll mer och mer innebära att du är med och för projektet som helhet i mål tillsammans med dina projektkollegor. Du är lösningsorienterad och fokuserar på att föra arbetet framåt, samtidigt som du arbetar strukturerat och noggrant. Utöver detta förväntas du även att bidra med din kompetens och ge lösningsförslag i det vardagliga arbetet på företaget.

Du kommer till exempel att:


* Utgöra en viktig roll som en del av projekt-teamet
* Utläsa, tolka och översätta tekniska begrepp och termer från engelska till svenska
* Ha ett nära samarbete med personalen på avdelningarna, samt med systerbolagen
* Se till att manualerna upprätthåller önskvärd kvalitet och utformning
* Vara med och driva projektet mot uppsatt mål


VI SÖKER DIG SOM
Efterfrågade specifika kompetenser:


* Ingenjör med akademisk utbildning inom teknik
* Tidigare arbetat i PDM-system
* Tekniskt intresse och kompetens
* Mycket god förståelse i teknisk engelska och svenska i såväl tal som skrift


Det är meriterande om du...


* Har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter


Som person är du…

Driven och orädd, du är fokuserat på att driva arbetet framåt. Du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga, samt ”skinn på näsan” och är både noggrann och uthållig.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Faiveley är en global aktör inom järnvägsmarknaden och erbjuder kunder inom tågbranschen ett brett produktsortiment inom luftkonditionering, dörrsystem, elektromekanik, elektronik, bromssystem och koppel med efterföljande komplett underhållsservice under produkternas livscykel. Företaget har ca 6 000 anställda i 25 länder och en omsättning på 1 Miljard euro. Vår styrka ligger i att erbjuda och leverera ett komplett utbud av standard- och kundanpassade lösningar baserade på mångårig erfarenhet av världsledande forskning & utveckling och egen produktion. Huvudkontoret finns i Paris, Frankrike, med dotterbolag i Europa, Nord- och Sydamerika, Asien och Australien.
Faiveley Transport Nordic AB i Landskrona tillverkar, utvecklar och marknadsför blockbromsar och bromsregulatorer samt utför service, underhåll och uppgradering/ombyggnad av kompletta bromssystem, koppel, dörrsystem, luftkonditionering samt elektronik för ett brett spektrum av tåg, lok, vagnar, tunnelbanevagnar och spårvagnar inom Norden. Vi är idag ca 160 anställda och har en omsättning på ca 320 MSEK.

Produktionsingenjör, elektronikVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
8 månader
8-17
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
14952092
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/teknik-intresserad-produktionsberedare-till-ledande-foretag-inom-jarnvagsindustrin/14952092?apply=1
Sista ansökningsdag:
2014-12-24


Senaste inkomna jobb