Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Process- och planeringsingenjör i Skellefteå
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Process- och planeringsingenjör

Om tjänsten

Rönnskärsverken i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 870 medarbetare.

Arbetsuppgifter
Avdelningen Strategi och Planering arbetar med styrning av processflöden, utveckling av logistiksystem, mätteknik och kvalitetssäkring av verksamheten.

I arbetet som processutvecklare inom avdelningen arbetar du tätt ihop med produktionsenheterna i både planerande och operativ form. Råmaterialstyrning och övergripande optimering av Rönnskärsverkens totala produktionskapacitet utgör en central roll i ditt arbete, där du utvecklar mätmetoder, mäter, följer upp och utvecklar den övergripande processtyrningen.

Du kommer att aktivt delta i vårt förbättringsarbete och leda utvecklingsfrågor tillsammans med dina medarbetare.

Utbildning/Kvalifikationer
Som processutvecklare på Rönnskär vid Strategi och Planering förväntas du vara en person med engagemang och tydlighet. Vi söker därför dig med ett modernt och framtidsorienterat synsätt, som är strukturerad, självgående och målinriktad.
Du har lätt för att arbeta både i team och i ledande position. Du drivs av en vilja att utvecklas och har en god förmåga att implementera nya arbetssätt i verksamheten.
Du är förtroendeingivande och är samarbetsvillig. Du trivs att arbeta i miljöer där du själv är delaktig i förändringsarbetet och skapande av struktur och ordning. Du ser en utmaning med ständiga förbättringar.
Som processutvecklare har du en viktig uppgift att med din kompetens bidra med verktyg och idéer för att utveckla vår verksamhet.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- Civilingenjörsexamen med relevant inriktning
- Några års erfarenhet av liknande arbete
-Behärska svenska och engelska i tal och skrift
-Goda IT-kunskaper
-B-körkort
Meriterande:
-Projektledning
För rätt person erbjuder vi omväxlande arbetsuppgifter i en annorlunda och spännande bransch. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet mm.
Arbetstid
Kontorstid 38,75 timmar per vecka.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Information
För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta avdelningschef för Strategi och Planering - Anders Öhrvall 0910-773421

Facklig information
Facklig information lämnas av Joachim Pettersson (Sveriges Ingenjörer), tfn 0910-77 37 45, Kim Bodén (Unionen), tfn 0910-77 37 76, Anders Wikström (Ledarna), tfn 0910-77 31


Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan
Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Bertil Karlsson, Human Resources, tfn 0910-77 32 78

Vi vill ha in din ansökan senast den 26 oktober 2014

Planeringstekniker, metallurgiVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Boliden Mineral AB, Rönnskärsverken
Hemsida:
http://www.boliden.com

Ansökan

Sista ansökningsdag:
2014-10-26


Senaste inkomna jobb