Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Projektledare till Zinkgruvan Mining AB i Askersund
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Projektledare till Zinkgruvan Mining AB

Om tjänsten

Vill du vara med och driva projekt i en spännande bransch? Har du tidigare erfarenhet som projektledare inom metallurgi/anrikning eller processindustri? Då kan du vara den projektledare vi söker till Zinkgruvan Mining AB. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget

Zinkgruvan Mining AB är ett helägt dotterbolag till Lundin Mining AB som är en expanderande internationell koncern med gruvor på tre kontinenter. Koncernens aktier är noterade på börsen i Toronto och Stockholm. Zinkgruvan Mining är Sveriges sydligaste underjordsgruva och ligger i samhället Zinkgruvan som ligger 2 mil från Askersund och 6 mil söder om Örebro.

Vi är ett modernt gruvföretag som producerar koncentrat av zink, bly och koppar i världsklass. Malmproduktionen är cirka 1,2 miljoner ton per år och omsättningen uppgår till 1400 MSEK. Vår främsta produkt är zink som bidrar till ett mer hållbart samhälle genom att ingå i galvaniseringsprocessen. Antalet medarbetare är 360.

Vi har brutit malm sedan 1857 och samlat på oss nästan 160 års erfarenhet. 

Beskrivning av tjänsten

I rollen som projektledare ansvarar du för både mindre och större projekt vid företaget. Du är ansvarig för allt från avgränsning och samordning av projekt samt genomförande, kontroll/återkoppling och slutförande av projekt.

Några av dina arbetsuppgifter kommer att vara:

- Ansvarig för måluppfyllelse, kostnad, tid och funktionalitet inom projektet.
- Involverad i anlitandet av entreprenörer och leverantörer till projektet.
- Identifiering, minimering och hantering av risker.
- Utvärderingar av projekt och utvärdering av resultaten.
- Utveckla verksamheten i projektform med övriga funktioner på Zinkgruvan.
- Säkerställa att projekten genomförs enligt företagets regler och rutiner.

Vem är du? 

Vi söker dig med teknisk högskoleutbildning med inriktning mot metallurgi alternativt lång erfarenhet från processindustri samt erfarenhet av projektarbete och projektledning. Erfarenhet av miljörelaterade frågor är meriterande. 

I befattningen ingår regelbundna resor till konsulter, leverantörer samt andra företag inom koncernen, du behöver därför kunna uttrycka dig mycket väl både muntligt och skriftligt på engelska.

Vi söker dig som är resultatinriktad och välorganiserad. Du är bra på att se lösningarna och skapa lönsamhet i projekt. Dessutom är du van med att ta ansvar för resultat, utförande och budget i de projekt som du driver.

Om TNG 

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser – dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och bidrar långsiktigt till en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och unika erbjudande och vi har växt snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.

Produktionsingenjör, gruv, metallurgiVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Heltid/tillsvidare
Lön:
Lön/förmåner enl. ö.k.

Arbetsplats

Arbetsplats:
TNG Group AB
Hemsida:
http://www.tng.se/

Ansökan

Webbplats:
http://www.tng.se/lediga-jobb?jid=CA6F4ACD-7477-41ED-A61A-4084B5A22B9B&src=AMS
Sista ansökningsdag:
2015-09-03
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb