Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Projektledare/Kvalificeringsansvarig/ Valideringsledare

Om tjänsten

Technical Unit inom Octapharma AB är en supportfunktion för den övriga organisationen som ansvarar för frågor rörande investeringsprojekt, fastigheter, media, automation, elektriskt och mekaniskt underhåll, kalibreringar samt miljö och säkerhet. Technical Unit består idag av 60 personer fördelat på Engineering, Service&Underhåll, Mätteknik, Teknisk Drift, Automation och TU Ledning.

Vi söker
Vi söker nu en Projektledare inom kvalificering till avdelningen Engineering. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår ansvar för de instruktioner som styr arbetet med installations- och funktionskvalificeringar inklusive kravspecifikationer, riskanalyser och spårbarhetsmatriser. Du kommer ha ansvar för utveckling samt förvaltning av kvalificeringsarbetet.
I tjänsten ingår även internutbildning inom kvalificering samt fungera som stöd och support till kvalificeringar som utförs av Engineering.
I större projekt kommer du arbeta som delprojektledare där du utvecklar kvalificeringsplaner och rapporter samt planera och leda kvalificeringsdelen inom projekt, i förekommande fall även delta i genomförandet. I många projekt ingår även framtagande av rapporter som en del av en ansökan till registrerande myndigheter. Projekten drivs tillsammans med såväl kollegor inom företaget som med konsulter.Octapharma använder sig av en projektstyrningsmodell med XLPM som grund.

Kvalifikationer
Vi söker en högskoleingenjör/civilingenjör eller annan akademisk examen med inriktning kemiteknik/bioteknik/maskin. Tjänsten kräver goda kunskaper om GMP och läkemedelsindustrins krav samt erfarenhet av att arbeta i projektform. Vidare krävs en teknisk förståelse för utrustning, system och tillverkningsprocesser inom läkemedelsindustrin.
Tjänsten kräver mycket goda kunskaper om MS Office-paketet och erfarenhet av att arbeta med MS Project. Vidare krävs även goda kunskaper i svenska och engelska, företagets koncernspråk är engelska.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Technogarden Engineering Resources.
För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Desiré Thylander 073-980 83 94. Vi ser fram emot din ansökan snarast med CV och personligt brev. Vi bearbetar ansökningar löpande, så vänta inte med att visa ditt intresse för tjänsten. Varmt välkommen med din ansökan.

Facklig representant för Unionen: Zahra Kafash Hoshyar, tel 08-566433 13.
Facklig representant för Akademikerföreningen: Ann-Charlotte Hinz, tel 08-566431 35.

Arbetsledare, tillverkning kemiska produkterVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Lön:
Lön enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Technogarden

Ansökan

Webbplats:
https://www.technogarden.se/jobs/50120-projektledare-kvalificeringsansvarig-valideringsledare?promotion=19145-arbetsformedlingen
Sista ansökningsdag:
2017-11-26


Senaste inkomna jobb