Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Senior Valideringsingenjör till Octapharma

Om tjänsten

Octapharma söker en valideringsingenjör som ska vara verksam framförallt inom cleaning validation samt validering av steriliserings och värmebehandlings processer. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för rengörings och steriliserings processer både gällande kvalificering av nya processer samt process vård av befintliga processer.

Du granskar och godkänner interna och externa dokument inom dessa områden. Arbetet bedrivs i tät kontakt med produktion, teknikavdelningen, QA, QC samt med Corporatefunktioner och Octapharmas övriga siter.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

- Delta i eller driva projekt med inriktning på cleaning och sterilisering.
- Överföra kvalificerade, nya eller modifierade processer/arbetssätt till produktionen och ansvarar för att dessa uppfyller gällande myndighetskrav.
- Ansvara för och genomföra kvalificeringar och rekvalificeringar tex vid processändringar.
- Utarbeta kontrollprogram för löpande rekvalificeringar.
- Fungera som expert och process stöd för produktionen och QC vid utredningsarbeten och avvikelser .
- Utarbeta/uppdatera instruktioner för den egna sektionen samt för produktionen.
- Sammanställa och redovisa resultat, skriva interna och externa dokument (tex. tekniska rapporter och registrerings filer).
- Följa och vara uppdaterad på senaste utvecklingen inom rengöring och sterilisering.
- Delta som expert vid inspektioner.

Sektionen Validering består av 12 medarbetare som arbetar i projekt och med löpande arbeten inom områdena; sterilisering, rengöring (Cleaning Validation), transport, extrachtables/leachabels och renrum/aseptik. I sektionen finns även ett ansvar för granskning av kvalificeringar, valideringar och rekvalificeringar, ett ansvar för administration av kvalificeringsdokument samt uppdatering av företagets VMP (Validation Master Plan).
Den ideala kandidaten
Vi söker dig som har en högskoleutbildning, med farmaceutisk/naturvetenskaplig och mikrobiologisk inriktning. Du bör ha minst tre års erfarenhet från projektarbete och som expert inom området cleaning/steriliering. Erfarenhet av övriga beskrivna områden samt validering inom läkemedelsindustrin är meriterande.

Som person är du självständig, strukturerad och noggrann. Arbetsuppgifterna innebär många interna kontakter och olika typer av frågeställningar varför du bör trivas med att hantera många arbetsuppgifter parallellt. Arbetet kräver stor självständighet, kreativitet och en förmåga att kunna skapa nätverk. Språkkrav är svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Vi erbjuder
Octapharma erbjuder dig möjligheten att få arbeta med intressanta och utmanande arbetsuppgifter tillsammans med erfarna och engagerade kollegor centralt på Kungsholmen i Stockholm. Vi är stolta över att tillverka läkemedel som förbättrar patienters hälsa och livskvalitet över hela världen.
Du kommer att arbeta i ett företag där ett systematiskt arbetssätt, serviceorientering, samarbete och engagemang värdesätts och där vi satsar på att utveckla vår personal. Balans mellan arbetsliv och fritid är viktigt, liksom mångfald och jämställdhet.

Vi erbjuder dig utveckling genom lärande på arbetet samt genom utbildningar, förmåner för att främja en aktiv och hälsosam livsstil som fritidsförening, friskvårdsbidrag och naprapat/massör på arbetsplatsen. Vi har marknadsmässig lön, bonusprogram till alla tillsvidareanställda, kollektivavtalad pension och subventionerad god och mättande mat i vår fantastiska lunchrestaurang.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Technogarden Engineering Resources.
För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Desiré Thylander 073-980 83 94. Vi ser fram emot din ansökan snarast med CV och personligt brev. Vi bearbetar ansökningar löpande, så vänta inte med att visa ditt intresse för tjänsten. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tillträde så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor om våra kollektivavtal, facklig verksamhet etc. kan du kontakta representanter för Unionen, Zara Kafash-Hoshyar, 08-566 433 13 och för Akademikerföreningen, Tomas Mårtensson, 08-566432 76.
Om Octapharma
Octapharma är ett globalt, familjeägt företag och en av de största aktörerna på den internationella plasmamarknaden. I Sverige har Octapharma sitt ursprung i Kabi med mer än 60 års erfarenhet av forskning, tillverkning och försäljning av plasmabaserade och rekombinanta proteinläkemedel. Produkterna används huvudsakligen inom tre behandlingsområden: blödarsjuka, intensivvård och sjukdomar i immunförsvaret.
Octapharma strävar efter mångfald och dynamik i arbetslivet. Det betyder att vi eftersöker en blandning av medarbetare ur alla aspekter, där vi sätter stort värde vid personliga egenskaper och kompetens. Det betyder också att vi erbjuder ett varierande och flexibelt arbete och ett positivt arbetsklimat. Vår verksamhet växer starkt och vi driver vår utveckling med stabilitet och trygghet som grund. Vill du vara med?
Sökord: Octapharma : Bioteknik : Läkemedel* : BioTech : Bioteknik : Plasma : Tillväxtföretag : Validering : Kvalitet : Projekt* : Validering : Renrum : Aseptik :

Arbetsledare, tillverkning kemiska produkterVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Lön:
Lön enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Technogarden

Ansökan

Webbplats:
https://www.technogarden.se/jobs/61475-senior-valideringsingenjor-till-octapharma?promotion=23248-arbetsformedlingen
Sista ansökningsdag:
2017-11-30


Senaste inkomna jobb