Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Process-/Projekt Ingenjör

Om tjänsten

Vill du vara med och ta fram framtidens produkter? Du kommer att ställas inför uppdrag som utmanar din kreativitet och tekniska kompetens.

Om oss
Swedish Exergy AB är ett expansivt och komplett teknikföretag med både internationella och lokala kunder. Vi tar ansvar för, leder och driver industriprojekt med egna utvecklade tekniker/produkter för flera världsledande företag. I dagsläget är vi över 25 medarbetare med kontor i Göteborg, Tyskland och Indien med total omsättning av ca 100MSEK. Swedish Exergy startades 1979 och har över 30 års erfarenhet av design, utveckling och leverans av tork anläggningar. Vi har varit med och byggt några av världens största anläggningar för produktionen av bio-bränsle och expanderar just nu kraftigt inom bio-bränsle området. Vi söker nu nya medarbetare till vårt kontor i Göteborg

Uppdrag
Vi söker dig som trivs att jobba på ett mindre företag där du får jobba med hela processen, att vara med från start av ett projekt till dess genomförande och avslut, samt där du får stöd och vägledning från experter inom området. Du jobbar med våra processingenjörer, projektledare och konstruktörer för genomförande av våra projekt för att säkerställa miljövänliga torkanläggningar av hög kvalitet. Du ska vara beredd på att resa internationellt, främst som idriftsättare vid uppstart av våra anläggningar.
I arbetsuppgifterna ingår;
- Produktion av P & ID
. Listor samt spec. av; instrument, ventiler och regler ventiler
- Beräkningar; rör beräkningar (listor samt spec.) och processberäkningar av t.ex. värme och mass balans
- PFD

Den du är idag
Vi ser att du är utbildad civil-/högskoleingenjör inom kemi-/maskinteknik eller att du har en likvärdig teknisk utbildning. Vi söker dig med 3-5 års tidigare arbetserfarenhet med liknande uppgifter.
Eftersom vi jobbar mycket internationellt är goda kunskaper inom engelska i både tal och skrift meriterande, vi tar emot ansökningar på svenska eller engelska.
Personliga egenskaper som ansvarstagande, flexibilitet, god samarbetsförmåga samt god problemlösningsförmåga värdesätter vi högt. Vi har regelbundna möten med kunder och leverantörer så det är viktigt att du har en fallenhet för att presentera och argumentera för dina lösningar inför kollegor, kunder och leverantörer.
Vi erbjuder dig ett fritt och omväxlande arbete i ett positivt gäng med framåtanda och korta besluts-vägar. Du får möjlighet att vara med och jobba med hela processen och har stor möjlighet att påverka ditt arbete och bidra till företaget.


Tjänsten är på heltid med tillträde så snart som möjligt och urvalet sker löpande. Din CV skickar du till Malin.Nordlander@swedishexergy.com.
Vid frågor kontakta gärna Prem Verma (VD) 0702133992.
Mer information om Swedish Exergy AB hittar du på vår hemsida: www.swedishexergy.com.

Processingenjör, kemiteknikVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
SWEDISH EXERGY AB
Hemsida:
http://www.swedishexergy.com

Ansökan

E-postadress:
Malin.Nordlander@swedishexergy.com
Sista ansökningsdag:
2014-12-20


Senaste inkomna jobb