Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

CS Produktion AB söker Arbetsledare till Säffle

Om tjänsten

Om kunden
CS Produktion AB är en avancerad legotillverkare av komplicerade konstruktioner som består av svetsade och CNC-bearbetade komponenter, vilka monteras ihop till tekniskt mycket avancerade produkter. Det här är ett pålitligt och innovativt företag där varje svetsare, operatör och montör är expert inom sitt yrkesområde man är stolta över att kunna hantera mycket komplicerade projekt så som förpackningslinjer, delar till pappersmaskiner, automotive och komplicerad styckproduktion. Utifrån ritningar och konstruktionsunderlag från kunden genomför man projektet med optimal effektivitet och kvalitetsstyrning i alla moment fram till leverans. Ofta ingår även platsmontering hos kund. Företaget som funnits sedan år 2000 har en stabilt positiv utveckling och man är idag 25 medarbetare och omsätter ca 38 mkr. Orsaken till denna rekrytering är en pensionsavgång.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer ansvara för produktionen på svets- och bearbetningsavdelningarna. Huvudfokus kommer att ligga på svetsning, en avdelning som företaget utvecklat och satsat mycket på de senaste åren. Här fokuserar man dagligen på nya konstruktioner som innebär många frågeställningar om t.ex. ritningar, produktionsplanering, svetsmetoder och riktning efter svets. Du finplanerar och leder det dagliga arbetet och därför är din kunskap och erfarenhet av svetsade konstruktioner av stor betydelse. Övrig produktion omfattar bearbetning samt montering.

Rollen innebär personalansvar, dessutom leder och fördelar du arbetet på dina avdelningar. Andra ansvarsuppgifter är att följa upp och bevaka pågående leveranser, leda förbättringsarbetet och utvecklingen av företagets flöden och metoder. Du är även delaktig i utvecklingen av företagets tillverkningsprocesser.


Din profil
Till den här tjänsten söker vi en utåtriktad och prestigelös person som tycker om problemlösning och som gärna vill lära sig nya saker. Rollen passar dig som har lätt för att planera, strukturera och prioritera. Ritningsläsning är en viktig del av ditt arbete och du ska kunna göra dig en tredimensionell bild av slutprodukten samt på ett pedagogiskt sätt förmedla denna till ditt team.

Nyckelkompetenser här är erfarenhet av konstruktionssvetsning, social kompetens, att vara teknisk, drivande och produktionskunnig. Frågor besvaras av Industrisupport 0570-130 60. Vi tillämpar löpande urval, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag – välkommen med din ansökan!


Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.

Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukterVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Industrisupport Värmland AB
Hemsida:
http://www.industrisupport.com/

Ansökan

Referens:
1226
Webbplats:
http://industrisupport.com/wp-content/themes/obspace/jobb.php?jaid=1226
Sista ansökningsdag:
2017-12-07


Senaste inkomna jobb