Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Färgstark Arbetsledare till ytbehandlingsanläggning, Kronobergs län

Om tjänsten

Technogardenär en kompetens- och rekryteringspartner för verksamheter med tillväxt inom industri, IT, Life Science och telekom. Genom vår mix av rådgivning, tekniska konsulter och rekryteringstjänster hjälper vi teknikoffensiva företag att säkerställa rätt kompetens för rätt behov på lång och kort sikt. Vi genomför årligen hundratals konsult- och rekryteringsuppdrag för den nordiska marknaden. Vi tror på individer som gör skillnad. På jobbet och i samhället. Därför värdesätter vi ansvarstagande, delaktighet, och en vilja att utvecklas, både som grupp och individ. Vårt uppdrag är att koppla ihop människor med dagens och morgondagens möjligheter inom teknik och ledarskap. Genom detta hjälper vi både individer och företag att fortsätta vara relevanta i en föränderlig omvärld.

Är du kunnig inom rostskyddsbehandlingoch en ledare med sunda värderingar?
Ja då är du rätt person för jobbet! Föranställning hos Technogarden AB och ett konsultuppdrag hos vår kund, söker vi dig sommed ett naturligt ledarskap kan kliva in som arbetsledare för en ytbehandlingsavdelning. Konsultuppdraget kan komma att övergå i en anställning hos vår kund.Som arbetsledare förytbehandlingsavdelningen är du ansvarig för att avdelningen taktar med den övriga produktionen och att produkterna får ett rostskydd av högsta klass.
För jobbet krävs förutom arbetsledarerfarenhet även specialkunskaper inom våt rostskyddsmålning vilket inkluderar:Förbehandling,Färgsystem,Standarder, Applikationsteknik ochMaterialhantering. Du behöver inte vara expert på området, men viss erfarenhet är nödvändig. Det är också meriterande om du har jobbat i Monitor tidigare.

Du behöver tala och skriva god svenska.

Personliga egenskaper
Vi på Technogarden lever efter våra värderingar och det gäller naturligtvis alla våra anställda. Vi skall vara professionella, leverera det som förväntas av oss i rätt tid och ge människor vi möter i vårt jobb ett respektfullt ochpersonligt bemötande. Det är därför viktigt att du kan identifiera dig med dessa värderingar och vilja efterleva dem. Eftersom rollen innebär ett ledarskap ser vi att du har tidigare erfarenhet av ledarskap, förmåga att planera och driva avdelningen framåt och se till att produktkvaliteten motsvarar kraven i standarden.

Placering
Älmhult

Ansökan
Tjänsten skall tillsättas snarast, så vi använder oss av löpande urval vilket innebär att tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person. Du söker tjänsten genom att klicka på Skicka ansökan.

För frågor om tjänsten....
är du varmt välkommen att kontakta Technogardens RegionchefEwa-Marie Åström på telefon 0739-808 399.

Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukterVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Lön:
Lön enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Technogarden

Ansökan

Webbplats:
https://www.technogarden.se/jobs/63500-fargstark-arbetsledare-till-ytbehandlingsanlaggning-kronobergs-lan?promotion=23819-arbetsformedlingen
Sista ansökningsdag:
2017-11-30


Senaste inkomna jobb