Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Nu söker vi en helhjärtad och handlingskraftig Produktionsledare

Om tjänsten

Med hundraåriga traditioner i norrländsk brödkultur är familjeägda Polarbröd ett av Sveriges mest anrika brödföretag. Företaget har sitt huvudkontor i Älvsbyn, Norrbotten. Där ligger det största bageriet. Polarbröd har ytterligare ett bageri i Bredbyn, väster om Örnsköldsvik. I Umeå finns ett kontor och delar av moderbolaget Polarbrödsgruppen AB. Idag är vi totalt 350 medarbetare i koncernen. Koncernen omfattar i första hand Polarbröd, men verkar också inom fastighets- och finansförvaltning. Utöver det är verksamheten självförsörjande på förnybar energi genom fyra egna vindkraftverk. Det övergripande syftet är att skapa möjligheter för människor att leva gott och sunt nu och i generationer. Målet är att generera uthållig försörjning för medarbetare, konsumenter och samhället i stort genom att arbeta strategiskt mot full hållbarhet. Vill du följa med på resan?
Vill du vara med och skapa möjligheter att äta gott och sunt nu och i generationer? Till vårt bageri i Bredbyn söker vi en person, som vill ta ansvaret för ett arbetslag i produktionen, samt produktionsansvar för hela flödet från inkommande råvara till färdig produkt.

Vid bageriet i Bredbyn produceras bl.a. mjukt och hårt tunnbröd och produktionen sker i treskift.

Du är underställd platschefen och ingår i bageriets ledningsgrupp. I rollen som produktionsledare har du det övergripande ansvaret från inkommande råvara till färdig produkt och personal- och bemanningsarbetet för arbetslaget. I personalansvaret ingår arbetsuppgifter såsom att planera och genomföra medarbetarsamtal, arbetsplatsträffar samt ansvara för arbetsmiljö, rehabilitering och kompetensutveckling.

Vi söker dig som har gymnasiekompetens med industriteknisk inriktning eller motsvarande samt tidigare erfarenhet av personal- och arbetsledning, gärna inom tillverkningsindustri. Som person är du relationsorienterad, strukturerad, har god samarbetsförmåga och tar gärna ansvar. Du har vidare ett tekniskt intresse och trivs med att både leda och utveckla den dagliga produktionen och dess medarbetare mot uppsatta mål.

Är du dessutom en engagerad ledare som gillar bröd i alla dess former, då kommer du garanterat att trivas bra här hos oss!

 

Låter detta intressant?

Kontakta vår Platschef Niclas Lundqvist, 010-450 6107, eller HR-specialist Sara Öhgren 010-450 60 93.

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars 2019

Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukterVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100%. Tillträde: Enligt överenskommelse
tillsvidareanställning
Lön:
Individuell lönesättning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Bredbyn

Ansökan

Referens:
2019/5
Webbplats:
https://polarbrod.varbi.com/what:job/jobID:251496/type:job/where:1/apply:1
Sista ansökningsdag:
2019-03-03


Senaste inkomna jobb