Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Produktionsledare till marknadsledande CEOS

Om tjänsten

Till vår Såg- & Pressavdelning i Forserum söker vi en ledare som tillsammans med medarbetarna på avdelningen - vill och kan vinna matchen. Du blir övergripande ansvarig för planering och optimering av avdelningens resurser, uppföljning av resultat samt utveckling av avdelningen och vårt sätt att producera. Till ditt förfogande har du mycket kompetenta såg- och pressoperatörer samt erfarna beredare/planerare som understödjer verksamheten.

Kompetens, Engagemang och Enkelhet kännetecknar vår företagskultur. Vi värdesätter de personliga egenskaperna högt där varje individ bidrar till ett bra resultat tillsammans med alla kollegor. Mixen av personer som arbetat många år blandat med mer nyanställd personal gör oss till en dynamisk arbetsplats där alla jobbar i en utvecklande miljö.

För att vara aktuell för tjänsten tror vi att du har tidigare erfarenhet av att leda personal och planera verksamhet utifrån kundfokus & kvalitet i kombination med effektivitet. Med fördel ser vi att du har en både praktiskt och teoretisk bakgrund med fokus på produktion och/el. logistik.

Som person är du framåt, initiativrik och beredd på att leverera bästa möjliga resultat tillsammans med dina medarbetare.

Det här är en mycket spännande tjänst där du internt och externt har breda kontaktytor och du verkar i en föränderlig miljö där du är en nyckelspelare. Du har personalansvar för sju (7) yrkesarbetare och tre (3) tjänstemän. Du samarbetar ofta med säljavdelningen på flera plan och dagligen tätt med Lagerchefen i en gemensam resursplanering. Din närmsta chef är CEOS Logistikchef.

CEOS AB är Sveriges ledande distributör av träbaserat skivmaterial och massivträ till Svensk snickeriindustri. Företaget finns etablerat med lager och försäljningskontor i Forserum, Göteborg, Norrköping och Skellefteå. Som helägt dotterbolag finns Skivspecialisten i Stockholm. CEOS Gruppen omsätter cirka 550 miljoner kronor och har drygt 80 anställda. Företaget ingår i den norska privatägda koncernen Treschow Fritzøe med säte i Larvik, Norge.

Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukterVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
CEOS AB
Hemsida:
http://www.ceos.se

Ansökan

Referens:
Produktionsledare
E-postadress:
ansok@ceos.se
Sista ansökningsdag:
2018-03-25


Senaste inkomna jobb