Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vi söker en Operativ Arbetsledare till Prefond AB i Borås

Om tjänsten

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
Prefond har under mer än 30 år tillverkat produkter avsedda för fönsterrenovering med ett system för aluminiumbeklädnad eller utbyte av ytterbågar. Vi åtar oss även legotillverkning främst inom plåtbearbetning i små och medelstora serier.
Läs mer på www.prefond.se

Dina arbetsuppgifter
I rollen som operativ arbetsledare har du det arbetsledande ansvaret för produktionen med alla dess delar såsom fönstertillverkning, legotillverkning m.m.

Du kommer själv att delta en hel del i det operativa arbetet i gruppen samtidigt som du leder och fördelar arbetsuppgifterna samt ser till att produktionen fungerar både gällande drift och underhåll. Du ser till att slutprodukten ligger inom kravspecifikationen och håller en hög kvalitet. Tillsammans med platschefen driver du arbetet med ständiga förbättringar och effektiviseringar.


Din profil
Vi söker dig med god verkstadsvana som är händig och har ett genuint intresse för teknik. Du drivs av utmaningar och trivs i en roll med mycket ansvar. Du är rak och tydlig i din kommunikation och har förmågan att coacha och entusiasmera dina medarbetare för att få laget att jobba mot gemensamma mål.
Vi tror att du i dag jobbar inom verkstadsindustrin med någon form av produktion eller har liknande erfarenheter. Har du erfarenhet av förbättringsarbete i produktion är detta meriterande. Vi ser gärna också att du har truckkort (motviktstruck).
Vi är ett företag som ständigt utvecklas så du bör gilla att jobba med förbättringar och att lösa problem. Andra egenskaper som är viktiga för tjänsten är flexibilitet och förmågan att tänka nytt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Tjänsten är på heltid, dagtid och kommer att starta som en provanställning hos Prefond AB.

Rekryteringen genomförs i samarbete med Söder o Co.
Ansöker gör du via Söder o Co:s hemsida: www.soderco.se
Sista ansökningsdag: 2017-11-26

Ansökningarna behandlas löpande så ansök gärna redan idag!
För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linda Hinderyd på tel: 0707-74 48 99

Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukterVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstid, mer än 6 månader
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Aktiebolaget Söder & Co Consulting
Hemsida:
http://www.soderco.se/

Ansökan

Referens:
2821
Webbplats:
http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2821
Sista ansökningsdag:
2017-11-26


Senaste inkomna jobb