Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vill du jobba som skiftledare hos Nobel Biocare?

Om tjänsten

Our teams work in an environment that is driven by a commitment to deliver excellence in everything we do, and our people are the driving force that enables our company to grow faster by helping more customers to treat more patients better.
We are an international company that offers an open and vibrant working environment. We have a diverse workforce of more than 2,500 dedicated, interdisciplinary and highly-skilled associates. Our associates take responsibility both for their current job and for their career advancement. In return, the company offers many training and development opportunities in a creative and rewarding environment.

Nobel Biocare är ett internationellt och världsledande företag som tillverkar implantat inom tandvården. Till vår produktion i Karlskoga söker vi nu en skiftledare på avdelningen för CNC operatörer. Som skiftledare ansvarar du för kvaliteten och prestationen i skiftlaget och du rapporterar till gruppchefen. Du är med och jobbar i produktionen men hjälper även till med planering och fördelning av arbetsuppgifter inom skiftet.

I denna roll jobbar du som skiftledare på 50% och som CNC operatör resterande 50%. Vi ställer stora krav på noggrannhet då vi jobbar med smådetaljer i en ren och reglerad industri. För rätt person finns stora möjligheter till utveckling inom företaget.

Arbetsuppgifter:

* CNC bearbetning
* Fördelar arbetsuppgifter inom skiftlaget
* Du deltar och är med och leder vissa förbättringsarbeten/möten
* Ansvara för att kvaliteten uppfyller ställda krav.
* Ansvarar för veckovis uppföljning av 6S
* Arbeta i styrsystemet Fanuc
* Du kommunicerar och följer upp avdelningens KPI:er till ditt team och till ledningsgruppen.
* Du arbetar tillsammans med kollegor för att uppnå avdelningens mål.
* Du handleder och lär upp nya operatörer i arbetet.

Krav på dig som söker:

* Erfarenhet av arbetsledning
* CNC teknik - minst grönt certifikat
* Några års erfarenhet från jobbet som CNC operatör, gärna från en reglerad industri
* Goda kunskaper i svenska och engelska
* God datavana
* En merit om du har gått någon ledarskapsutbildningSom person är du noggrann, ansvarstagande och flexibel. Du uppvisar stor social förmåga och ett intresse för att samarbeta. Du har förmågan att delegera och kommunicera. Du är positiv, ärlig och trygg. På företaget jobbar vi med rotation av arbetsuppgifter så det är viktigt att du kan inspirera dina medarbetare till fortsatt utveckling och flexibilitet.

Hos Nobel Biocare jobbar vi mycket med kompetensutveckling och det finns stora möjligheter till att klättra på karriärsstegen. Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Manpower. Ansök via www.manpower.se snarast. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. För frågor om tjänsten kontakta Sofia Nordgren på

Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukterVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Permanent
Lön:
Ej angivet

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower AB

Ansökan

Referens:
33950
Webbplats:
http://www.aplitrak.com/?adid=cGV0dGFnLjk1NTY0LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Sista ansökningsdag:
2017-11-24


Senaste inkomna jobb