Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Projektledare Ventilation - Stockholm i Stockholm
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Projektledare Ventilation - Stockholm

Om tjänsten

Isaksson rekrytering och bemanning AB


Vi söker nu en projektledare inom ventilation till FMT Installation. FMT Installation erbjuder total- och utförarentreprenader inom VVS och ventilation. De utför även VVS och ventilationsservice samt hyresgästanpassningar. FMT Installation AB ingår som ett av flera installationsbolag i Encon Group AB som ägs till 100% av Mannerheim Invest AB. Företaget grundades 1994 och har sitt säte i Solna. De omsätter 65 Mkr och har drygt 30 anställda.

Som projektledare inom ventilation kommer du att bli anställd direkt på FMT Installation där Isaksson Rekrytering och Bemanning sköter rekryteringsprocessen.


Arbetsuppgifter
Som Projektledare kommer du att ha ansvar för ventilationsprojekt i Stockholm. Du kommer att diva flera projekt parallellt med varandra där projektens storlek varierar mellan 1-20 miljoner. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att driva affärer och aktivt arbeta med att bevara, utveckla och skapa kundrelationer. Du kommer att rapportera till Avdelningschefen samt leda en grupp omkring 6 personer. Som Projektledare är dina främsta arbetsuppgifter;

• Projektleda ventilationsentreprenader
• Kalkylera priser och offertskrivning
• Personalansvar
• Kundansvar


Kompetensprofil
Vi söker dig som har lång erfarenhet från ventilationsbranschen och som har mångårig arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Det är meriterande om du har ett gediget kontaktnät i branschen gällande kunder och entreprenörer. Dina ledarerfarenheter viktiga och du ska ha erfarenhet av personalansvar. Du har stor teknisk- och marknadskunskap samt goda sälj- och kundkontakter. Vi ser gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande.

Personliga egenskaper
För att trivas som projektledare och framtida chef behöver du inneha goda ledaregenskaper och motiveras av att arbeta på ett service- och kundorienterat sätt. Att arbeta affärsmässigt och på ett resultatorienterat sätt är viktigt i rollen. Du har social kompetens och förmåga att bygga goda kundrelationer och interna relationer. Du har en utmärkande drivkraft och förmåga att utveckla verksamheten och medarbetarna. Uthållighet krävs för att implementera och genomföra såväl kortsiktiga som långsiktiga mål. Andra viktiga egenskaper är;

• Förtroendeingivande
• Förmåga att leda och motivera personal
• Affärsorienterad
• Utvecklingsorienterad


Vad erbjuder vi
Bolaget erbjuder dig en plats att växa och utvecklas. Företaget står inför en expansion med många stora projekt på väg in. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas inom rollen och successivt inta en chefsposition. Vidare finns det stora möjligheter att utveckla verksamheten och bygga teamet.

Ansökan
Välkommen med din ansökan!
Vi intervjuar kandidater löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan sista ansökningsdag.
Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Camilla Westergren tel: 0707683900

Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration.

Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är ett av Dagens Industri utsedda Gasellföretag 2012.

Arbetsledare, ventilationVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Hemsida:
http://www.isakssonrekrytering.se/

Ansökan

Referens:
299
Webbplats:
http://www.isakssonrekrytering.se/index.php/annonser?applyid=299
Sista ansökningsdag:
2013-05-31


Senaste inkomna jobb