Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Stationstekniker

Om tjänsten

OKG Aktiebolag med sina 890 anställda ligger på Simpevarpshalvön, ungefär tre mil norr om Oskarshamn, med en fantastisk utsikt över Kalmarsund och Blå Jungfrun. Här finns tre av Sveriges kärnkraftsreaktorer, Oskarshamnsverket 1, 2 och 3, som OKG äger och driver. De kallas i dagligt tal för O1, O2 och O3. Genom att vid normaldrift producera tio procent av Sveriges el tillhör OKG en av de stora leverantörerna av baskraft till det nordiska elförsörjningsnätet.För att resurs- och kompetenssäkra för framtiden söker vi nu personal till våra driftavdelningar. Tjänsten är placerad på OKG i Oskarshamn.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Arbetet innebär att du, tillsammans med övrig kontrollrumspersonal, övervakar reaktor- och turbinanläggningen. I arbetet ingår bland annat att följa upp processfunktioner, medverka i driftomläggningar och provning av process- och säkerhetssystem samt utveckla rutiner och instruktioner. Du kommer att arbeta i 3-skift som även innehåller dagtidsperioder.

Till en början lär du dig anläggningarnas utformning och funktion som stationstekniker. Därefter finns det möjlighet till karriär inom driftavdelningen som operatör. Den teoretiska och praktiska kompetens som erhålls inom driftavdelningen är mycket användbar även i andra verksamhetsområden på OKG, till exempel inom teknik-, underhåll- och säkerhetsavdelningarna eller i vår projektverksamhet.

Krav
Drift- eller energiteknisk utbildning på YH- eller högskolenivå
Godkänt betyg i matematik A-D, fysik A-B, kemi A, svenska och engelska
B-Körkort


Meriterande
Erfarenhet av kraft- eller processindustri är meriterande


Personliga egenskaper
Dina personliga egenskaper präglas av kvalitets- och säkerhetsmedvetenhet, engagemang, helhetssyn, effektivitet samt viljan att ta eget ansvar. Du måste tycka det är roligt att ta in ny kunskap då fortbildning är en naturlig del av din vardag. I och med att du kommer arbeta i en ?tight? grupp bestående av 6-7 personer är dina personliga egenskaper mycket viktiga.Information
Tillträde sker löpande under 2015 och provanställning om sex månader tillämpas. Vid rekryteringen genomförs tester och registerkontroll.

Automationstekniker, maskinVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
OKG AB
Hemsida:
http://www.okg.se

Ansökan

Övrigt:
Sök tjänsten pü www.eon.se/jobb eller www.okg.se


Senaste inkomna jobb