Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Projektledare med erfarenhet av motorutveckling sökes!

Om tjänsten

Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!

Vi söker nu dig med teknikintresse och arbetserfarenhet från projektledning inom produktutveckling, främst från motorer. I rollen som projektledare ingår det att kunna leda sitt jobb mot uppsatta mål samt genomföra uppföljning av tid, teknik och kostnader.

Du som söker är utbildad ingenjör eller har annan likvärdig arbetslivserfarenhet. Förutom din arbetslivserfarenhet inom motorutveckling ser vi gärna att ditt ledarintresse har gjort att du har med dig projektledarkurser i bagaget. Din personlighet kommer värderas högt då rollen som projektledare innefattar mycket kundkontakt, koordinering och drivningsansvar.

Som person är du positiv, drivande och strukturerad och tycker om att anta nya utmaningar och du tycker om att arbeta med teknik, människor och att uppnå uppsatt mål.

Vi utför våra uppdrag antingen på plats hos våra kunder eller på våra kontor.

På i3tex värdesätter vi att du som konsult har lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och att du sporras av nya miljöer. 

Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan!

i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, projektledning, kvalité och produktionsutveckling. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Norrköping, Stockholm och Trollhättan.


Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Affärsansvarig och har du fackliga frågor, kontaktar du någon av våra fackliga representanter.

FordonsingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Enl. överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
i3tex AB
Hemsida:
http://www.i3tex.com

Ansökan

Webbplats:
http://www.i3tex.com/jobba+hos+oss/lediga+tjanster/8/Page/?rmpage=job&rmjob=958%26pp%3D24
Sista ansökningsdag:
2014-12-12


Senaste inkomna jobb